Coafuri

#cum te tunzi singura #varfuri despicate #tundere par #tuns #secrete tundere par

Varfuri despicate? Iata cum sa ti le tunzi singura

Varfurile despicate sunt inestetice si dau multe batai de cap femeilor. In general acestea trebuie taiate cel mult o data la trei luni. Daca nu vrei sa cheltui bani la salon, poti invata cum sa ti le tunzi singura.

Poate suna greu dar in realitate este foarte usor. Ai nevoie doar de niste elastice de par si o foarfeca speciala pentru tuns.

Inainte de a incepe este foarte important sa iti descurci parul foarte bine. Uda-l apoi cu ajutorul unei sticle cu pulverizator si separa-l in doua parti egale.

Atentie! Asigura-te ca faci cararea chiar pe mijloc, in caz contrar vei avea o coafura neuniforma.

Desfa fiecare coada si imparte-o in patru sau cinci suvite(in functie de cat de des ai parul) si prinde fiecare suvita cu un eleastic.

Poti incepe sa te tunzi, din partea stanga a capului. Incepe cu suvita care se afla la baza si termina cu cele din fata. Intoarce fiecare suvita pe lat si taie oblic, intr-un unghi de 45 de grade.

Cand ai terminat de tuns toate suvitele, desfa parul si piaptana-te bine, apoi usca-ti parul cu ajutorul unui feohn. Parul tau va arata ca nou!

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului