Coafuri

#stil #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tendinte tunsori 2012 #tunsori medii 2012

Tunsori medii indraznete pentru vara 2012

Vara 2012 aduce cu sine o schimbare pentru imaginea ta, daca iti doresti sa "asculti" tendintele in materie de stil si frumusete. Se poarta tunsori medii si indraznete, nicidecum suvite banale, fara forma si culoare.

Chiar daca nu toate urmasele Evei indraznesc o schimbare radicala de look, urmatoarele tunsori medii indraznete pentru vara 2012 sunt perfecte pentru sezonul cald din acest an.

Tunsori medii pentru subtierea chipului

Poti da senzatia ca esti mai supla cu cateva kilograme daca incerci o un bob mediu cu breton si trepte asimetrice, mai lungi in partea din fata. In timp ce bretonul ingusteaza vizual figura, restul parului alungeste chipul, facandu-l sa para mult mai mic decat in realitate.

Satenul ciocolatiu domina tendintele verii, insa te poti "juca" si cu alte nuante, precum toate variatiile de roscat sau blond.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori medii in nuante neobisnuite

In cazul in care nu te deranjeaza sa ii surprinzi pe cei din jur cu originalitatea, profesionistii recomanda nuante neobisnuite pentru tunsorile medii, precum rosul-coral, blondul somon, lila-ul, verdele deschis etc.

In plus, "sculptarea" suvitelor intr-un stil futurist accentueaza aerul inovator al tunsorii, fie ca ne referim la breton sau la treptele create.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori medii cu suvite

Bobul vopsit cu suvite este o alta coafura populara pentru vara 2012, cata vreme ele formeaza un contrast discret si reusit: blond roscat pe un fond de cireasa neagra este doar un exemplu.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori medii rebele

Seria tunsorilor medii indraznete nu putea fi completa fara variantele rebele, cu portiuni rase ale scalpului, breton lateral lung si "dezordonat", diferente mari intre lungimea bretonului si a parului sau perciuni tunsi "periuta", in contextul unei lungimi medii a parului.

Toate aceste elemente iesite din comun pot fi asociate cu suvite colorate haotic, in forme neregulate. Bretonul care acopera o buna parte din ambii ochi este de asemenea in tendinte, desi ar putea sa deterioreze capacitatea vederii.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare