Coafuri

#stil #tunsori #tunsori si coafuri #tunsori 2012 # tunsori bob

Tunsori bob scurte, trendy in 2012

In cazul in care te gandesti la o schimbare de look, nu ignora cea mai puternica tendinta a anului 2012 in materie de coafuri. Este vorba despre elegantele tunsori bob scurte, practice si trendy, pe care vedetele le-au adoptat deja incat de anul trecut. De la bucle sexy pana la suvite perfect intinse, variantele diversificate in care poti purta bobul scurt te vor suprinde.

Atunci cand cauti surse de inspiratie demne de atentia ta, nu exista un reper mai inspirat decat cele mai recente transformari de imagine ale vedetelor. Iata o lista de tunsori bob adoptate de starurile de la Hollywood, trendy in 2012.

Malin Akerman

Malin Akerman si-a indulcit trasaturile angelice cu ajutorul unei tunsori bob scurte cu bucle lejere si suvite subtile, o varianta deosebit de potrivita unei personalitati romantice.

Olivia Wilde

Un breton asimetric purtat intr-o parte si buclele aproape insesizabile fac din bobul scurt purtat de Olivia Wilde un adevarat mijloc de exprimare a spiritului original si rebel.



Foto: ivstatic.com

January Jones

O tunsoare bob asimetrica precum cea purtata de frumoasa actrita January Jones isi va arata adevaratul potential daca o porti cu o carare laterala.

Rose Byrne

Clasica si perfecta pentru a fi purtata oricand, tunsoarea bob aleasa de Rose Byrne accentueaza linia maxilarului pentru un plus de expresivitate faciala, iar bretonul simetric intors in interior adauga un plus de delicatete chipului.



Foto: ivstatic.com

Katherine Heigl

Actrita Katherine Heigl a reusit sa obtina un efect elegant si sexy prin bobul modern pe care il poarta, datorita buclelor retro perfecte.

Vanessa Hudgens

Vedeta productiei High School Musical isi exprima latura strengareasca prin bobul asimetric voluminos, "indulcit" cu ajutorul suvitelor frontale care ii incadreaza in mod armonios chipul.



Foto: ivstatic.com

Emily Blunt

Emily pastreaza un aer simplu si rafinat cu tunsoarea sa bob clasica, suvitele perfect drepte si cararea conventionala pe mijlocul scalpului.

Diana Agron

Pentru gusturi cu adevarat speciale si firi excentrice, bobul rebel ales de vedeta din "Glee", Diana Agron, va fi cea mai buna optiune in anul 2012. Bretonul si suvitele asimetrice, usor buclate, creeaza un volum "ciufulit" adorabil.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului