Coafuri

#stil #tendinte coafuri 2012 #coafuri 2012 #breton 2012 #stiluri breton #tendinte breton 2012

Totul despre breton: stiluri potrivite pentru forma fetei

In ciuda farmecului sau incontestabil, femeile incearca inca sa afle totul despre breton si stilurile potrivite pentru forma chipului. Identificarea unei variante optime in raport cu fizionomia nu este intotdeauna o misiune usoara, cu atat mai mult cu cat putini hair stylisti stapanesc tehnica perfecta in acest sens.

Atunci cand iti doresti un breton care sa iti schimbe total look-ul, asculta-ti instinctul. In 2012, coafura ta are nevoie de acest detaliu important si modern. Afla ce stiluri sunt potrivite pentru forma fetei tale si indrazneste sa stralucesti!

Forma bretonului si fizionomia

Cel mai important criteriu al alegerii bretonului este, desigur, forma fetei. Daca ai o fizionomie rotunda, alege un breton lateral, cu suvitele din capat mai lungi. Un chip patrat va fi "indulcit" de un breton bogat si drept, care adauga rotunjime trasaturilor.

O fizionomie in forma de inima va fi avantajata de un breton lung si subtire, cu suvite razlete. Posesoarele unui chip oval pot incerca orice forma de breton, fara sa riste un rezultat sub asteptari.



Foto : ehowcdn.com

Bretonul si evidentierea trasaturilor

Evidentierea trasaturilor se poate realiza foarte usor cu ajutorul bretonului. De pilda, daca iti doresti sa ai pometii mai proeminenti, ai nevoie de doua straturi de breton, spuma fixatoare si uscarea bretonului cu foenul orientat in directia opusa. Iata exemplul relevant al lui Gwen Stefani si al lui Heidi Klum.



Foto: ehowcdn.com

Tipuri de breton si efectele lor vizuale

Bretonul gros este ideal pentru o podoaba capilara foarte bogata, care are nevoie de mai putin volum in parti si mai multa acoperire in zona fruntii. Un alt tip de breton foarte popular in 2012 este bretonul care atinge varful genelor, precum cel purtat recent de Lea Michele.


Foto: ehowcdn.com

Bretonul rebel, perfect pentru tunsorile scurte, ia o forma similara cu cea a tepilor si este intotdeauna nota de inedit a unei coafuri aparent banale. Bretonul franjurat este o optiune perfecta pentru persoanele obisnuite sa poarte breton, dar care au nevoie de o abordare proaspata si moderna.


Foto: ehowcdn.com

Bretonul aranjat in lateral este usor de intretinut si mai putin intimidant. Il poti purta cu parul desfacut sau cu coada de ponei, exact la Liv Tyler. Bretonul frantuzesc este feminin, usor curbat la nivelul sprancenelor si simetric. Olivia Wilde il poarta cu succes.


Foto: ehowcdn.com

Bretonul asimetric este perfect pentru liberatea de miscare si versatilitatea in aranjarea coafurii in fiecare zi.


Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului