Coafuri

#vedete #par #tendinte tunsori 2011 #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tunsori de vedeta

Top tunsori de vedeta din care sa te inspiri

O schimbare de imagine este intotdeauna strategia perfecta pentru a-ti recapata entuziasmul si imaginea pozitiva de sine. Printre variantele si tendintele nenumarate care circula in industria de frumusete, poate fi dificil sa alegi coafura care sa te scoata din anonimat. Iata cateva tunsori de vedeta din care sa te inspiri sezonul acesta si care sa iti aduca pe chip stralucirea de la Hollywood.

Compara cu atentie fizionomia urmatoarelor staruri internationale cu trasaturile tale personale, astfel incat sa identifici acele tunsori care sa te puna cel mai bine in evidenta.

Nicole Richie

Mama a doi copii si fiica celebrului artist Lionel Richie, Nicole afiseaza un breton senzual care ii acopera discret sprancenele. In plus, lungimea suficienta a parului ii accentueaza obrajii si adauga un plus de "consistenta" stilului sau general.

Zooey Deschanel

Actrita din "New Girl" imbina cu succes doua tendinte majore in materie de coafura sezonul acesta: bretonul si buclele mari, lejere si foarte feminine. Satenul este pe cale sa devina nuanta de par a anului 2012, deci Zooey nu putea fi mai chic decat atat.

Foto: ivillage.com

Olivia Wilde

Olivia Wilde isi accentueaza privirea seducatoare cu ajutorul bretonului asimetric, ce nu depaseste cu mult linia sprancenelor. Parul lung, aranjat intr-o maniera foarte naturala, ii confera actritei un aer proaspat si tanar.

leighton meester

Nici Leighton Meester nu ignora trendul bretonului in acest sezon si poarta o forma aproape dreapta, cu colturile lungi si arcuite in jurul ochilor. In combinatie cu suvitele perfect drepte ale intregii coafuri, Leighton se bucura de un plus de simetrie in zona chipului.

Foto: ivillage.com

Carrie Underwood

Cantareata Carrie Underwood a ales un breton aranjat pe o parte si o tunsoare clasica, filata, de lungime medie. Coafura ii "cizeleaza" in mare masura trasaturile si pune accent pe pometii sai inalti si pe mandibula puternica.

Rose Byrne

Actrita din productia de succes "Bridesmaids" a facut un salt in anii '60, de unde s-a inspirat in crearea unei coafuri originale si elegante, adaptata celor mai noi tendinte.



Foto: ivillage.com

Jennifer Love Hewitt

Bretonul asimetric pentru care a optat Jennifer Love Hewitt, mai lung inspre margini si scurtat in partea din mijloc, se incadreaza perfect in restul tunsorii cu varfuri definite, in linie dreapta.

Reese Witherspoon

Actrita arata impecabil datorita tunsorii moderne, cu bucle lejere si breton lateral.
Foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare