Coafuri

#stil #coafuri #tunsori si coafuri # coafuri vedete #stil anii `70

Top coafuri inspirate din anii '70

De la influentele afro si bretonul drept, pana la bentite supradimensionate si codite boho impletite, stilul anilor '70 isi spune puternic cuvantul in acest sezon. Daca te gandesti la o schimbare de imagine cu ocazia sarbatorilor de iarna, urmatoarele coafuri in tendinte iti pot servi drept sursa de inspiratie.

Vedetele de la Hollywood au incercat deja coafurile retro-chic si bine au facut: sunt usor de purtat, moderne si perfect aliniate trendului actual.

AnnaLynne McCord

Actrita din "90210" a reinventat o tunsoare specifica anilor '70, adaugand un contrast interesant intre suvitele scurte care incadreaza chipul si suvite mai lungi, jucause, usor ondulate. Fizionomia vedetei a fost mai bine pusa in valoare cu o carare pe mijloc, desi coafura ar fi aratat cel putin la fel de bine si cu breton.

Minka Kelly

Buclele lungi, lejere, tunse in scari, combinate cu o carare mijlocie specifica anilor '70, o face pe actrita din "Charlie's Angels" sa arate minunat, fara sa para ca ar fi depus un efort deosebit pentru acest lucru.



Foto: ivstatic.com

Blake Lively

Starul serialului de succes "Gossip Girl" si-a adus impreuna buclele naturale intr-o forma neasteptata: o coada impletita cu suvite razlete, prinsa de restul parului lasat liber si totul fixat cu un accesoriu de par auriu, foarte elegant.

Kate Hudson

Suvitele ondulate si usor dezordonate, purtatea cu o carare pe mijloc, ii confera lui Kate Hudson un look desprins chiar din sanul anilor '70.



Foto: ivstatic.com

Audrina Patridge

Senzuala si jucausa, coafura vedetei Audrina Patridge este un must-have al sezonului in curs: coada impletita in lateral si asezata pe umarul stang, bretonul lejer care acopera jumatate din privire si o suvita rebela, intrezarita in dreptul obrazului opus.

Katy Perry

Katy Perry arata ca o adevarata zeita: poarta o bentita din pene (accesorii foarte populare in prezent), care ii complimenteaza coafura cu bucle naturale, asezate in cascada.

 



Foto: ivstatic.com

Madonna

Madonna aduce un omagiu stilului expresiv si excentric al anilor '70, ondulandu-si bretonul in exterior. Iata un truc minunat pentru coafura de sarbatori.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului