Coafuri

#stil #coafuri #tunsori si coafuri # coafuri vedete #coafuri 2011

Top coafuri cu coc inspirate din stilul vedetelor

De la bucle frantuzesti prinse cu stil, pana la cocuri chic de diva retro, coafurile inspirate din stilul vedetelor te ajuta sa fii in pas cu cele mai noi tendinte ale industriei de frumusete. Intrucat sezonul petrecerilor de iarna a inceput in mod oficial, pregateste-te sa-i uimesti pe cei din jurul tau cu cele mai moderne si mai expresive moduri de a-ti aranja parul in acest sezon.

Influenta retro se manifesta puternic in aceasta iarna, atat la capitolul vestimentar, cat si la cel al coafurii si machiajului. Iata ce idei inspirate iti ofera celebritatile:

Taylor Swift

Cantareata country Taylor Swift afiseaza cu senzualitate si rafinament un bob fals cu bucle. Coafura reflecta influentele anilor '20 si '30, potrivindu-se perfect cu o fizionomie alungita ca a lui Taylor. Un machiaj seducator "ochi-de-pisica" si buze evidentiate cu un rosu-aprins te-ar putea transforma miraculos intr-o veritabila diva retro.



Foto: ivstatic.com

Kate Hudson

Cocurile prinse in crestetul capului sunt in voga, iar Kate Hudson nu a ignorat tendinta. O astfel de coafura se realizeaza foarte usor, confera luminozitate chipului si se potriveste oricarui tip de tinuta.

Jessica Alba

Actrita Jessica Alba pare a fi reincarnarea celebrei Audrey Hepburn in productia clasica "Breakfast At Tiffy's" gratie cocului bufant. Suvita lasata sa curga lejer pe obrazul drept adauga un plus de relaxare imaginii, iar suvitele aurii confera mai multa dimensiune coafurii.



Foto: ivstatic.com

Kim Kardashian

Kim Kardashian a renuntat la suvitele senzuale care ii acopera de obicei chipul si a optat pentru un coc inalt. Incretindu-si parul inainte, Kim a reusit sa obtina textura si dimensiunea perfecta pentru acest stil interesant de coafura.

Nicole Kidman

Nicole Kidman arata senzational datorita cocului sau lejer, format din bucle cu aspect natural. In timp ce cocul exprima volumul necesar unui look atragator, suvita dreapta din partea frontala ii indulceste subtil trasaturile chipului.



Foto: ivstatic.com

Sarah Jessica Parker

Actrita a mers catre o directie usor mai dramatica si a adunat intreaga sa podoaba capilara in crestetul capului, formand un coc masiv, foarte sofisticat. Florile folosite pe post de accesoriu in partea laterala completeaza cu succes look-ul original al vedetei din "Sex and The City".



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare