Coafuri

#coada de cal #tendinte 2011 #tunsori toamna iarna 2011 # coafuri de toamna

Toamna-iarna 2011: variante trendy ale coafurii coada de cal

Intalnita pe toate podiumurile de moda ale lumii, coafura clasica “ coada de cal ” se reinventeaza si in sezonul toamna-iarna 2011 cu ajutorul loialului fixativ. De la ciufulite si sport, pana la netede si incredibil de elegante, iata care sunt variantele trendy in care iti poti aranja parul in acord cu tendintele.

 

Totul este permis


Fie ca ne place putin dezordonata sau cat se poate de rafinata, codita nemuritoare va fi si in acest sezon sexy si in voga.

Cand te afli in criza de timp, nicio alta varianta nu este mai accesibila si mai salvatoare decat prinsul parului in coada .

Chiar daca iti place sa ai coafura perfect aranjata si pieptanata, nu uita sa lasi macar o suvita sau doua sa se aseze natural in jurul chipului, pentru o nota sigura de senzualitate.
 

Cararea pe mijloc


Indiferent lungimea parului, cararea pe mijlocul capului prinde tot mai mult teren toamna aceasta. Profesionistii iti propun aceasta varianta, cata vreme forma chipului iti permite.

Traseaza cu atentie cararea intr-o linie perfect dreapta pana in crestetul capului, apoi opreste-te si piaptana-ti suvitele din spate spre posterior,prinzand coada undeva la baza cefei.

Efectul vizual da amploare si simetrie trasaturilor.



Foto: becomegorgeous.com

 

Stilul neted-lucios


In contrast cu impactul usor neglijent promovat de o buna parte din specialisti in acest sezon, stilul neted-lucios al coafurii “coada de cal” este o alegere inspirata pentru ocaziile care presupun eleganta, rafinament si prestanta.

In prima instanta, trebuie sa iti delimitezi cararea in lateral si sa netezesti cat mai desavarsit calota, astfel incat firele sa fie perfect lipite de scalp.

Coada va fi fixata putin mai jos de mijlocul capului, cu un elastic puternic. La final, ai nevoie de putina ceara care sa tina laolalta suvitele si sa ofere o stralucire sofisticata.
 

Coada prinsa cu o suvita proprie


Desi nu este o noutate in materie de coafuri apreciate, coada prinsa cu o suvita proprie este sugestia brandurilor Gucci, Versace sau Louis Vuitton pentru sezonul rece al anului 2011.

Aceasta versiune sexy si feminina functioneaza perfect atunci cand ai nevoie de o schimbare urgenta de stil: dupa o zi in care ti-ai prins parul cu un elastic, in mod obisnuit si firesc pentru birou, iti poti infasura cu rapiditate o suvita in jurul cozii pentru o aparitie atragatoare la iesirea cu prietenii de seara.



Foto: becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare