Coafuri

#ingrijire par #tunsori #tendinte #coafuri #vara 2011

Tendinte pentru par in vara 2011

Stilistii sunt de acord ca elementele feminine si naturale domina acest sezon. Afla cum influenteaza acestea tendintele in hairstyle pentru vara 2011 si care sunt elementele care te pot ajuta sa ai o coafura trendy in sezonul estival.

De la volum si bucle pana la tunsorile scurte, in scari, tendintele acestei veri accentueaza feminitatea si naturaletea atunci cand vine vorba de par.

Afla care sunt cele patru elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o coafura pentru vara 2011 .

 

1. Volum
 

Parul voluminos este alegerea cea mai spectaculoasa pentru aceast sezon, chiar daca intuitia ne spune ca parul mai scurt ofera confortul termic necesar pentru temperaturile ridicate ale verii.

Daca vrei sa te bucuri de un par voluminos si sanatos, ingrijeste-l atat prin alimentatie, cat si cu produse speciale, de la masti de par pana la produse de aranjare care nu contin alcool, element ce usuca parul si il lipseste de stralucire.

Poti obtine mai mult volum pentru parul tau uscandu-l cu foehn-ul rapid, in timp ce tii capul in jos, iar jetul de aer il usuca de dedesubt. Foloseste spuma cu efect de volum si da-i volum parului trecandu-ti usor degetele prin el.

Volumul este recomandat in aceasta vara femeilor cu parul mediu si lung. Pentru a te bucura la maxim de volumul parului tau, incearca o coafura cu bucle sau carlionti.

Foto: BecomeGorgeous.com


2. Bucle si carlionti

 

Buclele naturale sunt o tendinta importanta, raportata la look-ul romantic si feminin ales de stilisti pentru sezonul primavara/vara 2011.

Carliontii si buclele pot fi folosite pentru a crea coafuri reusite indiferent de lungimea parului.

Buclele clasice, bine definite, au fost vazute pe podiumul de prezentare al noilor colectii ale marilor deisgneri, dar si stilul neglijent pare sa capete amploare in acest sezon.

Parul ondulat reuseste sa atenueze trasaturile prea "drepte", incadrand fata cu succes. In functie de textura naturala a parului tau, poti opta pentru unelte speciale de creere a buclelor, dar tine cont de faptul ca parul tau sufera mai mult vara in urma oricarei modificari chimice sau mecanice.

Buclele in cascada pot fi un look admirat al sezonului, dar si cele mai slab definite, care se manifesta pe intreaga lungime a firului de par iti ofera un look trendy de vara.



Foto: Elle.com

3. Cocurile joase
 

Parul prins este optiunea principala pe timpul verii pentru multe femei. Stilistii recomanda cocurile inodate, plasate in partea de jos a cefei pentru sezonul estival.

De la plaja la birou sau la teatru, coafurile cu nod sau impletituri te pot ajuta sa mentii un look elegant pe timpul verii.

In functie de accesoriile folosite, versatilitatea cocului il recomanda pentru orice situatie in vara 2011.

Foto: Elle.com


4. Bob lung
 

Pentru femeile care nu au timp sa acorde prea multa atentie pe timpul verii, cel mai reusit look poate fi bob-ul lung.

Coafura facuta celebra de Scarlett Johansson ofera look-ul proaspat al unui bob dar, cu o lungime a parului intre barbie si umeri, iti ofera mai mult spatiu pentru a experimenta. Atunci cand il combini cu o tunsoare in scari, acest tip de bob devine cea mai reusita coafura de vara.

Foto: Style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare