Coafuri

#ingrijire par #par lung #par #tunsori si coafuri 2012 #hairstyle 2012

Tendinte 2012: coafuri pentru par lung

Refuzi sa renunti la suvitele tale de zana si foarte bine faci. Anul viitor, aerul feminin si tineresc pe care parul lung il exprima ramane in randul preferintelor stilistilor de renume international. Tendintele in materie de coafura in 2012 te indeamna sa experimentezi mai mult decat niciodata variantele numeroase in care iti poti aranja parul de-a lungul anului.

Parul lung poate deveni cu usurinta banal si lipsit de viata, iar secretul unei coafuri impecabile consta in masura in care reusesti sa te pregatesti din timp pentru transformare.

Alege stilurile care se potrivesc cel mai bine tipului tau de par si experimenteaza cat mai multe modalitati originale de a-ti pune in valoare frumusetea.

 

Buclele naturale

Buclele naturale se bucura de popularitate si in 2012. In plus, ai libertatea de a alege forma acestora in functie de preferintele personale si masura in care ele te reprezinta: orientate in exterior sau in interior, usor dezordonate sau foarte bine conturate si uniforme, buclele vor fi cu siguranta in tendinte.

Stilistii iti recomanda sa pastrezi linia dreapta a coafurii de la radacina pana la jumatatea suvitelor, astfel incat sa obtii o amploare medie: volumul nu trebuie sa se concentreze prea aproape de scalp.



Foto: becomegorgeous.com

 

Coafura in cascada

Pentru personalitatile puternice, dinamice si independente coafura in cascada este cu siguranta optiunea cea mai inspirata in 2012. Deoarece banalitatea nu-si gaseste locul in tentintele anului viitor, opteaza pentru o tunsoare in scari si joaca-te apoi cu suvitele: poarta-le perfect drepte intr-o zi, apoi onduleaza-le si fixeaza-le in toate variantele accesibile, facand apel la imaginatie.

Foto: becomegorgeous.com

 

Bretonul

Coafurile pentru parul lung pun la loc de cinste bretonul in 2012, care poate fi asimetric sau perfect drept: alege prima varianta daca iti doresti un efect de alungire a chipului, ori opteaza pentru a cea de-a doua in cazul in care vrei sa-ti "incadrezi" in mod evident trasaturile.

Foto: becomegorgeous.com

 

Scarile avangardiste


Adauga un element de modernitate coafurii si roaga-ti stilistul sa-ti contureze trasaturile cu ajutorul scarilor avangardiste, care se pot fixa cu ajutorul unui produs special precum ceara sau gelul de par.

In 2012, tendintele in coafura iti permit orice extravaganta , cata vreme ai curajul sa risti.


Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare