Coafuri

#balsam profesional #sampon profesional #wella #sampon

Samponul si balsamul profesional de la Wella, un miracol pentru parul vopsit

Colorarea parului a devenit un obicei din ce in ce mai comun atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Schimbarile de look sunt intotdeauna bine-venite, iar in momentul in care se alege schimbarea culorii parului, trebuie sa se tina seama si de anumite aspecte care de cele mai multe ori deterioreaza firul de par.

 

Odata ce acest pas a fost facut, trebuie sa se tina seama de faptul ca parul are nevoie de mult mai multa protectie si ingrijire decat pana acum, iar produsele profesionale destinate parului vopsit sunt cele mai potrivite in acest caz. Acestea, sunt extrem de utile in astfel de situatii pentru ca nu sunt agresive cu parul, ba mai mult, sunt create special pentru a-i conferi protectie si hidratare in profunzime.

Produsele destinate colorarii parului au inceput sa ia amploare in industria ingrijirii parului, insa Wella propune game destinate in totalitate acestui lucru, cu rezultate garantate si vizibile.

Wella Professionals Brilliance este un sampon destinat parului vopsit, cu o structura fina sau normala. Acesta este conceput cu ingrediente atent selectionate, care ii confera parului stralucire si hidratare. Parul cu o structura fina va avea de castigat pentru ca in urma folosirii produsului, acesta va deveni plin de vitalitate si cu mai mult volum. De asemenea, rezultatele colorarii sunt amplificate, iar parul devine mai usor de coafat si nu este deloc incarcat. Datorita formulei sale pe baza de surfactanti, samponul creeaza o spuma mai cremoasa, care se poate distribui mult mai usor pe par, iar in acest fel, ingredientele active vor putea fi absorbite mult mai usor de catre par.

Avand in vedere ca samponul creeaza o spuma consistenta, acesta este foarte econom, astfel ca nu va fi necesar sa se utilizeze o cantitate mare de produs. Ingredientul magic este praful de diamant, care intensifica stralucirea culorii, oferindu-i parului vitalitate si protectie deplina. samponul se aplica extrem de simplu, pe parul umed, se maseaza pana cand se formeaza spuma, iar apoi se clateste cu apa din abundenta.

Parul lung, degradat, uscat si vopsit poate fi salvat cu usurinta cu ajutorul balsamului din aceeasi gama: balsamul pentru par fin sau normal - Wella Professionals Brilliance. Ingredientele sale active, pe baza de vitamina E, praf de diamant, acid glyoxylic, extractul de orhidee si tehnologia Liquid Crystal ii confera parului o stralucire ca de diamant, protectie impotriva factorilor externi, iar structura sa este imbunatatita. De asemenea, parul va deveni mai usor de pieptanat, iar efectul de electrizare va fi redus. Polimerii de ingrijire din acest balsam lasa parul irezistibil, moale, placut la atingere si il protejeaza de caldura sau de soare.

Aplicarea regulata a balsamului pe par, va sprijini refacerea structurii si a texturii, hranirea firelor de par si protectie de lunga durata. Soarele puternic face ca nuanta parului sa se estompeze, in schimb balsamul profesional de la Wella, ii va mentine culoarea, hidratarea, prospetimea si sanatatea.

Asadar, doua produse create special pentru parul vopsit, cu rezultate foarte bune in timp. Datorita extractului de praf de diamant pe care il are in compozitie atat samponul, cat si balsamul, parul va deveni mai rezistent, mai stralucitor si mult mai protejat. Pentru rezultate exceptionale, se recomanda folosirea lor impreuna cu masca de par pentru par vopsit din aceeasi gama.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului