Coafuri

#vopsire par #par #denim

Parul in nuante denim – hitul verii in materie de frumusete

Nimic nu ne duce mai repede cu gandul la vacanta decat imaginea valurilor turcoaz ale marii si a cerului perfect senin, fara niciun nor. Daca e vara, e albastru. Si nu doar cand vine vorba de pantalonii tai scurti preferati, din denim, ci si in cazul trendurilor de beauty. Daca vrei sa fii in centrul atentiei vara asta, alege un nuantator de par in nuante de denim!

Trendul pletelor de zana in toate culorile curcubeului a luat cu asalt podiumurile la inceputul anului si s-a raspandit cu o viteza de neoprit. Cele mai populare vedete ale momentului s-au transformat in sirene si zeite acvatice, cu suvite in nuante de albastru, verde si turcoaz. Stilistii au decis: dintre toate nuantele stilului curcubeu, parul in nuante denim este cea mai hot tendinta a verii! Cu ajutorul unui nuantator de par, poti obtine si tu cel mai indragit look al sezonului.

De ce sa alegi parul in nuante de denim?

Asa cum toata lumea arata bine in denim, orice femeie arata fenomenal cu parul vopsit in tonuri de albastru. Dintre toate culorile stilului curcubeu, albastrul complimenteaza orice tip de ten si scoate in evidenta atat ochii caprui cat si ochii verzi sau albastri. Daca pana acum ai ezitat sa alegi o culoare mai indrazneata a parului pentru ca ar fi fost greu de asortat, afla ca denimul se potriveste cu orice alegere vestimentara. Asa cum jeansii tai preferati se asorteaza perfect cu orice, parul tau albastru va arata senzational indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi.

Stilul denim este cel mai versatil trend pentru colorarea parului. Poti alege nuante pastel de bleu si vernil, tonuri intunecate de bleumarin sau suvite de culoare turcoaz. Nuantele pot fi mate sau stralucitoare (vezi nuantele de albastru sau albastru sidefat de pe Profihairshop). Lasa-ti imaginatia sa zboare si indrazneste sa iti exprimi personalitatea! De la bob la bucle bogate, de la par drept si lung pana la codite impletite si cocuri rafinate, toate tunsorile si toate coafurile pot fi puse in evidenta de nuanta albastra perfecta.

Frumusete fara compromisuri? Nuantator de par pentru stilul denim

Frumusetea e cel mai palpitant joc, iar vara e momentul ideal pentru experimente inedite. Daca nu esti convinsa ca vrei sa faci o schimbare majora sau daca vrei doar sa incerci ceva distractiv, ai la indemana spray-urile colorante. Cu un simplu gest, obtii o schimbare totala de look fara a face compromisuri. Daca participi la un eveniment special sau te pregatesti de o escapada la mare, poti sa experimentezi nuante denim temporare. Spray-urile colorante de la Profihairshop garanteaza o culoare perfecta, fara a deteriora parul sau a face schimbari definitive.

Parul vopsit in degrade este inca pe val, asa ca experimenteaza suvitele in nuante marine! Fie ca optezi pentru cateva suvite intr-o nuanta puternica de albastru sau verde, fie ca iti colorezi varfurile in degrade (stilul dip-dye), parul tau va arata senzational. Sfatul nostru este sa testezi diverse tonuri de albastru si diferite intensitati, inainte sa faci o alegere definitiva. Cn singur nuantator de par poti sa incerci look-uri versatile si sa descoperi nuanta denim perfecta pentru tine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului