Coafuri

#recomandari stilisti #coafuri revelionstilisti #coafuri revelion #revelion

Par scurt, mediu sau lung? Ce coafuri recomanda specialistii pentru Revelion

Coafura este foarte importanta in noaptea de Revelion. Aceasta intregeste o tinuta si ii confera un look spectaculos. Indiferent ca ai parul scurt, mediu sau lung, specialistii iti spun care sunt coafurile cu ajutorul carora poti straluci in noaptea dintre ani.

Dudu sau “Conchita de Romania”, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stilisti din tara noastra, specialist Nayade, preferat de multe dintre vedetele noastre (Bianca Dragusanu sau Sonia Trifan) iti spune cu ce nu dai gres in materie de coafuri si cum sa le realizezi chiar tu, acasa.

“Cea mai importanta regula, prima de care trebuie sa tii cont, ar fi sa optezi pentru o coafura care te reprezinta. Motiv pentru care iti sugerez sa nu faci experimente fix pentru noaptea de Revelion.

Pentru iubitoarele de par scurt, propun varianta wet-look, pentru ca este in trend si pentru ca este foarte usor de realizat. Daca nu reusesti sa ajungi la un specialist, iar timpul nu iti permite ceva elaborat, alege unde doresti cararea – pe mijloc sau intr-o parte – da-ti parul pe spate si aplica la baza lui gel, ceara sau fixativ. Pentru un plus de efect poți aplica gelul pe fiecare suvita. Este o coafura care merge si la rochiile de seara si la tinuta-pantalon, o salopeta, spre exemplu. Wet-look-ul este recomandat indiferent de culoarea si lungimea parului.

Pentru cele cu parul de lungime medie, care adora volumul, anii 80 ne vin in ajutor. Cum procedam pentru a conferi volum parului? Pune mousse si prinde in coama parul cat este umed. Desparte-l in mai multe suvite si foloseste bigudiurile medii sau mari. Usuca apoi parul si elibereaza-l din coada facuta in crestetul capului. Il poti lasa liber, in bucle lejere sau il poti prinde intr-o parte, spre ceafa, cu cateva agrafe de efect! Acum poti folosi fixativul. Aceasta coafura poate fi purtata daca optezi pentru o rochita tip cocktail.

Pentru doamnele si domnisoarele care vor adopta o tinuta retro, propun bucle in acelasi stil. Parul trebuie sa fie neted in crestetul capului, iar buclele foarte mari si lejere pe lungimi. Aceasta coafura se potriveste celor cu parul de lungime medie sau lung. Pentru a face acest lucru, aplica spuma pe parul umed si usuca-l. Intinde-l apoi cu placa pana la nivelul urechilor, prinde-l cu agrafe/clame si onduleaza-l de la urechi pana la varfuri. Cand este complet uscat, piaptana-l cu o perie deasa.

Pentru cele cu parul lung, varianta ideala pentru orice tinuta ar fi melcul. Pentru a realiza aceasta coafura eleganta si sic in acelasi timp, nu trebuie sa-ti perii parul, ci trebuie sa-l piepteni cu degetele. Asta daca este natural si sanatos. In caz contrar, este nevoie sa-l intinzi cu placa. In pasul urmator, pune tot parul pe o parte si fixeaza-l cu clesti de par sau cu agrafe la partea din spate a capului. Apoi intoarce-ti parul astfel incat sa acoperi clemele si ascunde varfurile, prinzandu-le cu alte agrafe.

La multi ani tuturor, sa straluciti in noul an!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului