Coafuri

#par scurt #tunsoare par scurt #stil de vedeta #showbiz # coafuri vedete #tunsori par scurt #tunsori vedete #par scurt vedete

Par scurt? Iata cum poti sa te tunzi precum actritele de la Hollywood

Coafurile cu par foarte scurt au devenit brusc extrem de "la moda". Vestea buna este ca exista cate un stil de tunsoare care sa avantajeze pe fiecare in parte. Iata cateva dintre vedete care dovedesc cat de versatila poate fi aceasta tunsoare.

Julianne Hough

Sursa foto: easyhairstyler.com

Filat, cu volum si foarte sexy. Asa poate fi descrisa tunsoarea adoptata recent de Julianne Hough. Daca vrei sa obtii un astfel de look, cere-i stilistului sa te tunda cu breton extra lung, care incepe din partea din spate a capului, si cu lateralele conice.

Lupita Nyong'o

Sursa foto: toovia.com

E clar ca aceasta tunsoare chiar nu e pentru oricine, dar parca era pacat sa nu o mentionam aici. Actrita Lupita Nyong'o a aparut recent la un eveniment cu o freza sculptata sub forma de funda, foarte feminina.

Citeste si:

Cum trebuie sa iti ingrijesti parul toamna. 7 sfaturi extrem de practice!

7 piese pe care NU trebuie sa le mai porti dupa 40 de ani

Toamna, anotimpul preferat al pielii tale: 5 masti pentru ten si corp cu ingrediente de sezon

 

Shailene Woodley

Sursa foto: wallpaperfocus.com

O tunsoare pixie a afisat mai nou si actrita Shailene Woodley. Ea a trecut brusc de la parul foarte lung la cel foarte scurt. Stilul adoptat de ea este cu carare laterala si parul mai scurt intr-o parte.

Jennifer Lawrence

Sursa foto: fashionmagazine.com

O tunsoare foarte luminoasa, care iti lasa fata descoperita, este cea adoptata de Jennifer Lawrence. Actrita si-a coafat parul pe spate, cu ajutorul unei perii pentru volum, apoi l-a fixat bine cu fixativ.

Anne Hathaway

Sursa foto: stylebistro.com

Ochii mari si frumosi ai actritei Anne Hathaway au fost pusi in valoare si mai bine de tunsoarea baieteasca, dar foarte eleganta, in stil frantuzesc.

Charlize Theron

Sursa foto: cordonyhair.com.au

Undeva intre un pixie si un bob, cam asa arata noua coafura a lui Charlize Theron. Tunsoarea usor filata reusese sa fie si delicata, dar si foarte sculpturala.

Rita Ora

Sursa foto: zimbio.com

Ei, bine, s-ar putea sa ai nevoie de putina indrazneala pentru a adopta stilul usor excentric de tunsoare al Ritei Ora, dar poata ca merita o extravaganta din cand in cand. Practic, parului ii este dat volum si este ridicat cat mai sus, spre spate.

Maggie Gyllenhaal

Sursa foto: rouge18.com

Maggie Gyllenhaal a trecut de la saten roscat, asa cum o stia toata lumea, direct la blond, iar tunsoarea "tepoasa" pare sa o avantajeze de minune. E usor de intretinut, cu un pic de spuma de par si folosind doar mainile reusesti sa te coafezi foarte simplu in acest stil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului