Coafuri

#stil #vopsea par # tendinte vopsea par 2012 #vopsea par 2012 # nuante roscat

Nuante de roscat in tendintele verii 2012

Seducatoarele nuante de roscat se numara printre tendintele de top ale verii 2012. Diversele tonuri ale acestei culori incarcate de sex-appeal pot lua orice dimensiune, de la cupru vibrant, pana la nuante elegante de mahon sau castaniu-roscat. Nu ocoli nici roscatul venetian, burgundy-ul sau culoarea intensa a cireselor.

Daca te gandesti la o schimbare radicala de imagine in aceasta vara, alege cu incredere una din cele mai populare nuante de roscat ale momentului. Atunci cand iti indrepti atentia catre o culoare, asigura-te ca este compatibila cu nuanta tenului.

In cazul in care pielea ta are tonuri calde, opteaza pentru notele de cupru, in defavoarea tonurilor reci de cireasa sau roscat-purpuriu.

Nuante de roscat-castaniu

Chiar daca porti parul drept, mediu sau scurt, roscatul te va avantaja cu siguranta. Suvitele drepte si crete sunt la fel de bine evidentiate de vopseaua roscat-castanie, iar aerul de naturalete nu are deloc de suferit.



Foto : haircutshairstyles.com

Nuante de roscat in mai multe tonuri

Nuantele de roscat in mai multe tonuri sau in degrade sunt, cu siguranta, o varianta aliniata complet tendintelor in curs. Un bob scurt visiuniu inchis, cu suvite roscat-blonde, arata fabulos. De asemenea, parul lung si drept va avea un look aparte, daca alegi un roscat-mahon de la radacina pana la jumatatea firelor de par, apoi un roscat-auriu catre varfuri.

Nici tunsorile scurte nu sunt altfel decat fabuloase in aceeasi varianta, iar buclele roz-roscate fac furori pana si la Hollywood.



Foto: haircutshairstyles.com

Nuante de roscat rubiniu

Intense si seducatoare, nuantele aprinse de roscat rubiniu au fost vedetele verii anului trecut, dar se anunta cu acelasi statut si vara aceasta.



Foto: haircutshairstyles.com

Nuante de roscat-cupru

Roscatul-cupru, care iti face suvitele rosii ca focul sa para aurite, este o alta varianta excelenta si in acord cu tendintele verii 2012. Incearca-l indiferent de tunsoarea pe care ai ales-o sau aplica-l pe suvite, in cadrul unei coafuri in degrade.



Foto: haircutshairstyles.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului