Coafuri

#stil #tunsori #tunsori 2012 #nuante par 2012 # tendinte nuante par 2012

Nuante de par aprinse in tendintele anului 2012

Trendul pentru coafuri si nuante ale parului pentru anul 2012 este unul foarte indraznet . Daca vrei sa fii la moda in acest sezon si daca esti pregatita sa faci fata provocarilor stilistilor, afla mai multe detalii despre propunerile pe care ti le fac acestia pentru 2012.

Inainte de orice, insa, trebuie sa stii ca tendintele de colorare propuse de specialisti sunt foarte complexe. Asadar, daca iti doresti rezultate remarcabile, care sa te puna in valoare, vizita la salonul de infrumusetare este obligatorie.

Dincolo de faptul ca acesta te va ajuta sa dai viata chiar si celor mai indraznete idei pe care le ai in ceea ce priveste nuanta parului, stilistul te va ajuta sa te decizi asupra celei mai bune variante.

Nu uita ca nu intotdeauna ce este la moda si se potriveste cuiva, va functiona la fel de bine si pentru tine. Stilistul va reusi intotdeauna sa faca o combinatie perfecta intre nuanta parului, nuanta pielii, culoarea ochilor, stilul vestimentar si personalitatea ta.

Pentru a avea insa un punct de pornire, iata care sunt recomandarile pe care le fac stilistii in materie de culori pentru parul tau.

Suvite indraznete

Indiferent ca esti blonda, bruneta sau roscata , ai la indemana varianta suvitelor. Pentru blonde, specialistii recomanda suvitele in nuante de galben aprins, in timp ce brunetele pot opta pentru nuante excentrice de violet, verde sau albastru.

Daca nu esti convinsa sa optezi pentru suvitele permanente, ai la indemana colorantul semipermanent, care poate fi indepartat cu succes dupa primele spalari.



Foto: becomegorgeous.com

Culori vibrante

Ai curaj si vrei sa iesi in evidenta? In functie de tonul pielii tale si de culoarea ochilor poti opta pentru nuante de rosu aprins, mov cu suvite negre. O asemenea culoare in cazul parului iti va permite sa optezi pentru un machiaj foarte light, care sa iti evidentieze doar pielea perfecta si obrajii cu un strop de blush.



Foto: becomegorgeous.com

Jocuri de culoare

Iti place parul saten, te incanta si nuantele de rosu, dar in acelasi timp albastrul este nuanta care te reprezinta cel mai bine? Atunci de ce nu le-ai incerca pe toate 3 in acelasi timp? Mana Dave a dat startul unui trend care implica intr-un mod armonios si sofisticat mai multe nuante, iar rezultatele sunt potrivite atat pentru o fire rebela, cat si pentru o tanara sofisticata .



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului