Coafuri

#Rowenta Brush Activ’ Nano Smart #perie Rowenta #rowenta

Escapade urbane stilizate cu Rowenta Brush Activ’ Nano Smart

Buclele stralucitoare sunt tinuta obligatorie pentru orice escapada urbana en plein soleil. Peria rotativa Rowenta Brush Activ’ Nano Smart cu design compact incape in cele mai light bagaje, pentru vacante spontane cu plus de stil.

Dimensiuni mini, volum maxi

Modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart CF9421 este usor de transportat si depozitat gratie dimensiunilor reduse. Designul miniatural incorporeaza, insa, tehnologii avansate, astfel incat rezultatul este unul profesional, ca dupa o sesiune de hairstyling la salon.

„Un city-break spontan sau o vacanta planuita din timp sunt motive de bucurie si relaxare. Cum bagajele voluminoase nu prea sunt pe placul nostru, dar ne dorim sa avem la indemana toate accesoriile necesare pentru un look impecabil, am creat Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, cea mai mica perie rotativa, care poate fi luata chiar si in poseta”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Cum functioneaza?

Suvita de par se infasoara automat in jurul periei printr-o simpla apasare de buton, fiind uscata si stilizata in acelasi timp. Sistemul de uscare optimizat ofera o distribuire uniforma a aerului: cald – pentru stilizare si rece – pentru fixare.

In timpul sesiunii de uscare, ionii negativi generati reduc energia statica in timp ce invelisul ceramic al periilor redau firului de par stralucirea. Astfel parul devine neted si usor de stilizat, pentru un look de invidiat, chiar si in vacanta.

Peria este disponibila la magazinele partenere, in retelele de hyper si supermarketuri, precum si in magazinele online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului