Coafuri

#tunsori si coafuri 2011 #ingrijire par #par ondulat # toamna iarna 2011

Cum sa-ti aranjezi parul ondulat in sezonul toamna-iarna 2011

Afisarea unei tunsori fabuloase este cel mai usor mod de a imbratisa tendintele noului sezon. Daca te numeri printre norocoasele inzestrate cu bucle naturale sau pur si simplu iti place sa-ti porti suvitele in acest mod ajutata de tehnologie, iata cum sa-ti aranjezi parul ondulat in sezonul toamna- iarna 2011 .

Crearea unui look reusit presupune sa oferi o atentie sporita fiecarui detaliu minor, de la stilul general care ne caracterizeaza pana la deciziile legate de frumusete in general. Intr-o multitudine de optiuni care s-ar lasa explorate, cele speciale pentru parul ondulat inspira rafinament, feminitate si delicatete.

 

Ce se poarta sezonul acesta


Coafurile cu bucle sunt considerate adesea a fi expresia cea mai elocventa a farmecului feminin.

Lungimea medie a parului, care nu depaseste linia umerilor, se afla acum in centrul atentiei si este o alegere usor adaptabila. Parul lung nu iese totusi din discutie, insa solicita si el o atingere subtila de modernitate.

Christian Dior te indeamna sa incerci buclele retro, perfect simetrice, cu o nota intentionata de neglijenta spre varfuri.

Brandul Philip Lim vine cu o varianta total opusa casei Dior, sugerand ca parul sa fie perfect intins pe scalp, si foarte cret de la jumatatea suvitelor in jos.



Foto: becomegorgeous.com

Versiunea hibrida par drept -ondulat prinde din ce in ce mai multa amploare, fascinand tot mai mult industria.

 

Cuvantul de ordine: eleganta


De la influente retro la cele foarte moderne, coafurile pentru parul ondulat trebuie sa aiba cu prisosinta un element definitoriu: eleganta, aerul sofisticat, pe care numai volumul generos, buclele bine definite si proportiile perfecte le pot asigura.

Simple, rafinate si cu gust: acestea sunt calitatile pe care alegerile tale in materie de coafura cu bucle si onduleuri trebuie sa le detina in sezonul toamna-iarna 2011:



Foto: becomegorgeous.com

Totodata, buclele foarte lejere, lasate sa curga in valuri in jurul chipului sunt in continuare o varianta eligibila pentru a fi in voga toamna aceasta, cata vreme este un stil pe care il porti cu placere si iti flateaza chipul.




Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului