Coafuri

# coafura par lung # accesorii coafat #coafuri par mediu #coafuri vara #rowenta #hairstyle

Cum sa-ti aranjezi parul ca si cum ai fi un profesionist

Bucle bine definite sau lejere, look neglijent, par drept - toate aceste coafuri presupun de cele mai multe ori o vizita la coafor. Dar ce faci cand nu ai timp? Iata cateva idei!

Coafurile seducatoare nu au fost niciodata mai usor de obtinut, daca ai accesoriul potrivit.  De la coafuri retro, bucle voluminoase, beach look, coafuri pe par drept sau cu suvite creponate, orice coafura vrei sa realizezi, o poti face acasa, cu putin exercitiu si indemanare, dar mai ales cu ustensilele potrivite. Noi am testat Rowenta Multistyler, care promite sa te ajute sa te reinventezi ori de cate ori ai nevoie. 

Multistyler dispune de 14 accesorii, cu care poti crea o varietate de coafuri. Poti obtine bucle voluminoase sau spiralate cu cele doua capete de ondulare (de 16 mm si de 32 mm). Pentru parul drept foloseste accesoriul de indreptat, iar pentru suvite creponate, numai bune pentru o seara in club, exista un accesoriuspecial. Datorita invelisului ceramic, suvitele tale sunt coafate in siguranta, Multistyler atingand o temperatura maxima de 230⁰C, pentru a coafa rapid fiecare suvita.

Ce spui? Esti gata sa incerci o coafura noua?

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului