Coafuri

# cum sa te coafezi # coafura tanara #coafura #tunsoare

Cum sa-ti aranjezi parul ca sa pari mai tanara

Simplul fel in care iti aranjezi parul poate face diferenta intre a avea un look tineresc si a arata cu 10 ani mai batrana. Asa ca nu neglija acest aspect. Fie mergi des la coafor si-i lasi pe profesionisti sa se ocupe de parul tau pentru tine, fie pui chiar tu in practica niste trucuri simple, dar care iti vor sterge cativa ani buni de pe chip. 

Alege o tunsoare structurata, cu suvite care iti incadreaza fata si car ajung la nivelul barbiei si gatului, scrie brightside.me. De asemenea, opteaza pentru o culoare mai deschisa, insa nu orice fel de culoare intinereste. O schimbare radicala nu este recomandata fara sfatului unui stilist, iar daca vrei sa iti deschizi parul cu mai mult de doua-trei nuante, cel mai bine este sa incepi prin a-ti face niste suvite. 

Lungimea scade odata cu varsta. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa exagerezi. Lungimea trebuie sa fie undeva la nivelul barbiei, pana la mijocul gatului. Un bob franjurat, la care uneori sa ondulezi cateva suvite, ar putea face minuni.

De asemenea, un detaliu aparent minor, cararea, are puterea de a adauga sau de a sterge ani buni de pe fata. Nu o face pe mijloc niciodata. Pentru mai mult volum, fa-o pe o parte si alterneaza partile. De asemenea, volumul este foarte important. Nu strange parul intr-o coada de cal. Macar tapeaza-l sau, mai bine, lasa-l liber. 

Foto: brightside.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare