Coafuri

#par #coafura #tunsori si coafuri #carare

Cum alegi cararea potrivita coafurii tale

Daca vrei un nou look, insa fara sa recurgi la foarfeca si fara sa iti schimbi culoarea parului, poti pur si simplu sa iti schimbi cararea parului. Trebuie insa sa fii atenta daca cararea pe care o alegi se potriveste cu forma fetei tale. Iata cateva tipuri de carare pe care le poti face pentru a da un aer nou coafurii tale:


1. Cararea in zig-zag

Cararea in zig-zag revine din nou la moda. Pentru a o realiza trebuie sa iti faci mai intai o carare pe mijlocul capul si sa faci cu ajutorul pieptenului triunghiuri intr-o parte si in alta incepand din crestetul capului. Daca vrei sa dai un aer mult mai modern coafurii tale poti sa iti faci si codite impletite in zig-zag.

O astfel de carare este ideala pentru parul foarte des, deoarece cu cat acesta este mai des cu atat cararea este mai bine definita.


2. Cararea in zig-zag pe o parte

Acest tip de carare este adesea folosit pentru a crea un look mai texturat, pentru a crea impresia de volum si se foloseste pentru a masca subtirimea parului. Pentru a realiza cararea in zig-zag pe o parte trebuie sa faci triunghiuri incepand cu partea din fata a parului spre crestetul capului.


3. Cararea pe o parte curbata

Daca vrei un look mai indraznet, poti opta pentru cararea pe o parte curbata, care va crea
un efect de asimetrie si va da volum parului tau. Acest tip de carare este potrivit pentru coafurile bob sau in scari.


4. Cararea pe diagonala

Poti opta pentru cararea pe diagonala daca vrei sa dai volum intr-o anumita zona a parului. Aceasta se potriveste cu orice tip de coafura, in special tunsorilor cu breton. De asemenea, cararea pe diagonala este perfecta daca vrei sa ascunzi un vartej pe care nu poti sa il ascunzi sub nicio forma.


5. Cararea dreapta

Clasica carare dreapta ramane la moda si anul acesta. Acesta este perfecta pentru toate fizionomiile. Cararea dreapta se realizeaza foarte usor, impartind parul in doua parti egale cu un piptene cu dintii rari. Daca vrei sa aduci un suflu nou coafurii tale, poti sa iti faci o carare dreapta si sa iti lasi parul desfacut, ondulandu-l doar la varfuri.



Sursa foto: hair.becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului