Coafuri

#mesa #extensii #peruca #tunsoare nereusita #instyler

Cum remediezi o tunsoare nereusita

Toate femeile au trecut cel putin o data prin calvarul unei tunsori nereusite, cu atat mai mult cu cat doamnele nu sunt deloc usor de multumit cand vine vorba de imaginea lor.


Dezamagirea este deseori amplificata de asteptarile fanteziste pe care le avem atunci cand ne asezam pe scaunul salonului de coafura, sperand ca vom arata cel putin la fel de bine ca divele de pe covorul rosu la premiile Oscar. Sigur iti vor folosi cateva idei despre cum sa remediezi o tunsoare nereusita, atunci cand aceasta nu se potriveste nicicum tipului tau de par si trasaturilor fetei.

Femeile care vor o schimbare drastica, adica o trecere brusca de la suvite lungi pana la jumatatea spatelui la o tunsoare "baieteasca", au 90% sanse sa sufere o trauma.

Odata ce interventia nemiloasa a frizeritei s-a consumat, nu iti ramane decat sa apelezi la metode extreme, precum cele de mai jos.


Cumpara-ti o peruca


Daca noua ta tunsoare este atat de rea si nu o poti tolera deloc, nu-ti ramane decat sa o ascunzi pana cand parul va incepe sa prinda o noua forma . Piata de specialitate ofera o gama larga de peruci, mai veridice si mai usor de purtat ca niciodata.

In plus, multe dintre acestea permit purtatoarei sa-si lase la vedere o parte din parul natural pentru o iluzie optica de necombatut. Alege o peruca din par natural, care sa se apropie prin culoare si textura de podoaba ta capilara.
 

foto: realhairextensions.org


Foloseste extensii


Extensiile sunt si ele usor de gasit in magazine si vin in multe variante de culori, lungimi si stiluri, de la par drept la suvite ondulate perfect. Cele din par natural iti vor putea parea cam scumpe, insa exista si versiuni sintetice care arata impecabil, la un pret mai accesibil. Apeleaza la un stilist pentru aplicarea lor, pentru a evita un alt esec...estetic.

foto: realhairextensions.org


Cauta o mesa sic


In timp ce perucile si extensiile pot fi mai pretentioase, mesele sunt cea mai ieftina varianta si cel mai usor de purtat. Fie ca optezi pentru o codita lunga sau un coc clasic, mesele pot fi coafate in diverse stiluri, rezista mai mult si se pot indeparta seara la culcare fara prea mult efort.
 


foto: kaboodle.com

Tunsorile nepotrivite fac parte din viata, de aceea trebuie sa fii mereu pregatita sa actionezi eficient pentru a-ti pastra optimismul pana cand parul tau pretios isi va recapata forma de odinioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare