Coafuri

#premiile emmy #coafuri vedete emmy 2011 # coafuri vedete

Coafurile vedetelor la gala Emmy 2011

Gala premiilor Emmy 2001 s-a desfasurat la Teatrul Kodak din Los Angeles si a reunit cele mai spectaculoase aparitii ale showbiz-ului american. Tinutele vedetelor care au defilat pe covorul rosu au starnit admiratia publicului si a presei, insa nici coafurile frumoaselor dive nu au trecut neobservate.

Fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente de prestigiu din timpul anului, premiile emmy 2011 au starnit o adevarata frenezie mediatica pe baza stilului extravangant si inovator adoptat de numele importante din industria filmului.

Pentru ca reprezinta fiecare in parte cate o tendinta de actualitate in materie de coafura, inspira-te din aparitiile vedetelor la gala Emmy de anul acesta.

 

Elegantul coc


Fie ca esti adepta stilului relaxat, cu suvite razlete si look usor neglijent sau iti place sa-ti aranjezi parul cat mai elegant si “asezat”, afla ca rafinatul coc a fost fara discutie vedeta evenimentului.

De la textura lejera afisata de actrita Alexis Teagarden la stilul clasic vintage adoptat de Minka Kelly ori versiunile moderne de coc inalt promovate de Katie Holmes si Kate Winslet, toate iti pot servi drept inspiratie pentru evenimentele speciale din viata ta.

Foto: becomegorgeous.com
 

Buclele lejere


Nemuritoarele bucle lejere au fost, alaturi de elegantul coc, optiunile multor celebritati precum Leven Rambin sau Nina Dobrev .

In plus, stilul este unul versatil, fiind o buna alegere pentru mai multe tipuri de ocazii. Naturaletea este cheia look-ului cu bucle lejere, asa ca asigura-te ca evidentiezi acest aspect.



Foto: becomegorgeous.com

 

Bobul


Rachael Taylor a purtat modernul bob, tunsoare-vedeta in sezonul toamna-iarna 2011.

Foto: becomegorgeous.com
 

Parul lung, in spatele umerilor


Daca ai parul lung, poti pastra simplitatea coafurii aranjandu-l in spatele umerilor si pastrand o singura suvita in fata urechii pentru un aer inocent. Sofia Vergara si kerry washington au afisat acest look feminin si senzual, pe care il poti adopta la orice ocazie.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare