Coafuri

#par #coafuri #toamna

Coafuri trendy de toamna

Volum, suvite bine definite, stilul anilor `50 si coafuri naturale sunt cateva dintre trend-urile toamna-iarna anuntate pentru aceasta toamna in hairstyle.

Stilul natural, adoptat cu usurinta si fara batai de cap, dar totusi sexy si feminin, pare sa fie o componenta dominanta a sezonului rece.

Astfel, scoate in evidenta femeia delicata si increzatoare din tine si adopta aceste idei trendy si simple de coafare a parului care te vor transforma in vedeta sezonului.

 

Carare intr-o parte

 

Cararea intr-o parte este o cale usoara si in acelasi timp sofisticata si plina de stil de a te coafa. Parul aranjat intr-o parte iti va da un look misterios si plin de sex-appeal. Fa-ti carare intr-o parte si apoi foloseste-te de acele de par pentru a o fixa. Incearca sa alegi acele intr-o culoare asemanatoare cu cea a parului tau. Pentru o aparitie si mai spectaculoasa , foloseste-te de ondulator pentru a creea valuri largi in par.

Acele de par sunt foarte permisive. De exemplu, daca ai breton poti creea acest look aranjandu-l cu ajutorul unui ac de par dedesubt. Foloseste placa pentru a dobandi mai multa stralucire. Pentru a reda stilul anilor `70, fa aceasta coafura pe parul ud.

www.style.comwww.style.com

 

Ponytail pe par tapat

 

In acest sezon, clasica coada de cal reprezinta un trend major. Acest stil vine intr-o multitudine de variante de la cel jucaus la cel sofisticat sau chic, oferindu-ti posibilitatea sa te distrezi si sa te reinventezi. Incearca sa adaugi putin volum parului si ai sa vezi ce versatil devine. Poti purta aceasta coafura atat pentru un look de zi cat si pentru o iesire in oras sau un eveniment special.

Aplica putina spuma pentru volum pe parul umed si apoi usuca-l. Tapeaza partea din fata si prinde-ti parul intr-o coada de cal cu ajutorul unui elastic. Pentru un look si mai stylish, ia o suvita de par si rasucest-o in jurul cozii fixand-o cu ajutorul acelor de par. La final pulverizeaza putin fixativ.www.style.com

 

Natural in valuri

 

Parul natural in valuri este un alt stil de coafat  foarte trendy sezonul acesta. Look-ul „abia m-am dat jos din pat” se intoarce si pentru toamna lui 2010. Fie ca vorbim de stilul simplu ciufulit sau de cel in onduleuri naturale, acest tip de coafare este un must-have al sezonului rece.

Acest trend a fost adoptat de case de moda precum Emilio Pucci, Balmain, Burberry Porsum, Diane von Furstenberg, Zac Posen sau Marc Jacobs. Pentru un look ravasit, spala-ti parul si sterge-l bine cu prosopul. Apoi, aplica putina spuma la varfuri si usuca-l cu capul in jos, rasfirand din cand in cand suvitele printre degete. Pentru un look mai bine definit, foloseste-te de ondulator pentru a face bucle lejere. La final aplica ser pentru o imagine mai diafana.

www.style.comwww.style.com
 

 

Coada de peste impletita intr-o parte

 

Aceasta coafura a putut fi zarita in sezonul cald peste tot. Iti ia cateva minute sa o faci si arata foarte bine pe orice tip de par.

Pentru toamna lui 2010, casa de moda Christian Dior a gandit aceasta coafura superba usor stilizata cu partea din fata a parului tapata si cu lungimea cozii mai mare.

Incepe prin a-ti spala parul, apoi aplica putina spuma pe parul ud. Ulterior, strange-ti parul intr-o parte si prinde-l intr-o coada. Divizeaza coada in sectiuni egale si impleteste-l. Strange impletitura cu ajutorul unui elastic. Aplica la final putin fixativ.

www.elle.com

 

Stilul anilor `50

 

Stilul anilor `50 este in tendinte toamna aceasta fie ca vorbim de domeniul vestimentar sau de cel al hairstyle-ului. Usor de realizat, un coc rasucit in varful capului in stilul anilor `50 este foarte trendy. Foloseste-te de ace speciale de par pentru a fixa coafura si de fixativ. Pentru un plus de originalitate.

Depinde de tine daca alegi sa-ti faci cocul in mijloc sau intr-o parte. De altfel, unul dintre hairstyle-urile „must have” ale sezonului rece 2010 pare a fi cocul retro preferat de casa de moda Prada. Acesta este de asemenea inspirat din anii `50 si are in plus o banda elastica drept accesoriu.www.elle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare