Coafuri

#stil #coafuri #covorul rosu # coafuri vedete #tinute oscar # coafuri oscar

Coafuri dezastruoase pe covorul rosu

Pe langa tinute scumpe si stralucitoare, zambete perfecte si machiaje profesioniste, pe covorul rosu s-au strecurat de-a lungul timpului si o serie de coafuri dezastruoase, care au lasat o bila neagra in contul reputatiei vedetelor in cauza. Nume sonore, care s-au bucurat de aprecierile publicului si ale criticilor deopotriva, au reusit sa cada si in dizgratie prin alegerile gresite de stil.

Incercarea de a fi original si de a aduce ceva nou pe covorul rosu nu a avut intotdeauna efectul scontat. Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Scarlett Johansson au simtit pe propria piele hazardul nefericit, concretizat in coafuri dezastruoase ramase in istorie.

Angelina Jolie

Look-ul Angelinei Jolie este, fara doar si poate, impresionant in prezent. Cu toate acestea, stilul actritei nu a fost intotdeauna la fel de sofisticat si demn de aplauze. In anul 2000, sotia celebrului Brad Pitt a participat la premiile Oscar in chip de Morticia Adams, cu parul lung si drept, aranjat neglijent.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a ales pentru o alta editie a premiilor Academiei Americane de Film o coafura cel putin neinspirata, cu bucle lejere si breton ridicat in crestetul capului, care contrasteaza puternic in combinatie cu volumul generos al podoabei capilare.



Foto: ehowcdn.com

Scarlett Johansson

Arta crearii unei texturi dramatice a coafurii este un lucru, insa cocul "ciufulit" purtat de Scarlett Johansson la premiile Oscar din anul 2005 trece din sectorul ineditului in cel al bizarului extrem. Aspectul general tradeaza neglijenta folosirii unui balsam de par, tocmai la evenimentul de gala!

Miley Cyrus

Miley Cyrus si-a incarcat coafura cu atat de multe extensii false la premiile Grammy din anul 2008, incat a fost surprinzatoare capacitatea sa de a-si tine capul sus. Iata un exemplu negativ de aplicare a meselor, care confera un look vulgar si inestetic.



Foto: ehowcdn.com

Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore, de regula o aparitie placuta si sarmanta, a tras lozul necastigator cand a acceptat sa poarte o coafura "salbatica" la gala Golden Globes din 2009. In linii mari, stilistul vedetei si-a imaginat o calatorie in mijlocul uraganului Katrina, din care Drew ar iesi cu aproximativ aceeasi imagine ravasita.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare