Coafuri

#coafura #mireasa #nunta

Coafuri de mireasa

O tinuta eleganta nu presupune doar o rochie frumoasa si originala, ci si o coafura perfecta si un machiaj potrivit. Iar, tinand cont de faptul ca ziua nuntii tale ar trebui sa fie una dintre cele mai importante zile din viata ta, trebuie sa acorzi o mai mare atentie si acestor aspecte.

Astfel, tine minte ca o coafura perfecta trebuie aleasa si in functie de forma fetei tale, de trasaturi, de tipul si lungimea parului tau, nu numai in functie de rochie. In plus, modul in care iti vei aranja parul trebuie sa iti reflecte personalitatea si unicitatea.

Mai jos ai cateva exemple cu tendintele de anul acesta in ceea ce priveste hairstyle-ul unei mirese in functie de forma fetei si lungimea parului. Analizeaza-le pe fiecare in parte si vezi care ti se potriveste tie.

 

Cu parul ridicat spre crestet

 

Un coc simplu ridicat este o coafura perfecta, potriveste oricarei forme a fetei. Este important insa sa ai parul suficient de lung. Pentru un look mai original, poti combina un coc ridicat in crestetul capului cu o bentita.

Chiar daca pare un look comun si foarte popular, acest tip de coc este totusi la moda anul acesta si aduce un plus de elegant si sobrietate tinutei. Pentru a creea impresia unei fete mai alungite, alege ca accesorii cerceii in forma de candelabru. Iar, daca esti adepta unui look mai natural, renunta definitiv la cercei si opteaza pentru o floare mare intr-o parte.  Aceasta frizura este potrivita chiar daca te decizi sa porti voal.

 

Stilul anilor `20

 

Aceasta coafura franceza, inspirata din moda anilor `20, poate fi o alegere perfecta pentru o mireasa cu parul mediu spre lung. Acest tip de hair-style se potriveste mai multor forme a fetei si este foarte usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa ondulezi putin varfurile parului tau. Cararea poate fi facuta atat pe mijloc, cat si pe o parte. Fii indrazneata si accesorizeaza-ti coafura cu bentite late sau flori supradimensionate.  In cazul in care rochia ta de mireasa este cu spatele gol, alege sa porti un colier lung din perle, pe care sa-l lasi sa cada lejer pe spate.

 

Bucle lejere

 

Daca ai parul lung si stralucitor si vrei sa fii o aparitie sexy in ziua nuntii tale, alege o coafura bazata pe bucle bine definite si cu volum.  Daca optezi si pentru o tiara te vei transforma intr-o adevarata printesa insa ai grija ca si modelul rochiei tale de mireasa sa se potriveasca acestor tipuri de accesorii. Buclele lasate sa cada lejer pe spate prind foarte bine pe femeile cu fata ovala sau patrata. In ceea ce priveste machiajul, opteaza pentru smokey eyes si un gloss de buze transparent.

 

par ondulat

 

Cateodata parul ondulat este greu de aranjat, tocmai de aceea cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa-l lasi liber. Incearca sa definesti svuitele folosind produse speciale pentru parul carlionat si trece-ti degetele prin el. Ai sa ramai uimita ce efect va avea.  Indiferent de forma fetei, aceasta coafura da un un aspect elegant si natural tinutei si iti da tie posibilitatea de a folosi ce accesorii tot ce doresti de la tiare si flori naturale, pana la ace de par supradimensionate si coronite cu flori.

 

Bob hair-style

 

O coafura in stilul bob este foarte buna pentru miresele cu fata ovala, cat si pentru cele cu fata rotunda sau patrata si asta pentru ca are efectul de alungire a fetei. Se aranjeaza foarte usor si poate fi accesorizata cu cercei tip candelabru.

 

Look dezordonat

 

Acest tip de hair-style se potriveste atat parului lung cat si parului scurt. Pentru parul lung de exemplu poti sa faci un coc lejer prins sus din care sa scoti niste suvite subtiri care sa cada rebel pe spate. La acest tip de coafura poti sa te folosesti de accesorii chiar daca ai parul scurt. Parul dezordonat se potriveste foarte bine femeilor care au o fata in forma de inima.

Foto : www.short-haircutstyles.blogspot.com; www.hairstyle-blog.com; www.popsugar.com, www.blog.americansalonmag.com, www.beauty-and-the-bath.com, www.hairdohairstyles.com, www.hairstyles-haircuts.net, www.romance-fire.com, www.hairstylesup.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare