Coafuri

#tunsori si coafuri 2012 #tunsori si coafuri #stil # coafuri vedete #coafuri 2012

Coafuri cu suvite impletite, direct de la Hollywood

In cazul in care urmaresti o schimbare de imagine inedita la inceput de an, tendintele industriei de frumusete iti ofera solutia pe care o cauti. Vedetele au ales deja sa poarte diverse coafuri cu suvite impletite, usor de realizat si foarte populare in 2012. Inspira-te direct de la Hollywood si urmeaza exemplul celebritatilor care si-au reinventat look-ul in acest mod.

Beyonce, Jennifer Morrison , Kim Kardashian , Zoe Saldana sau Marion Cotillard sunt doar cateva dintre divele hollywoodiene care s-au afisat la evenimente de top purtand fascinantele coafuri cu suvite impletite.

Beyonce

Proaspata mamica Beyonce si-a pus in evidenta podoaba capilara bogata apeland la doua trucuri accesibile oricui: suvitele ultra-constrastante si coada impletita in lateral. Rezultatul nu poate fi decat spectaculos: coafura feminina avantajeaza orice fizionomie, iar combinatia de blond-auriu si saten inchis adauga un plus de textura cozii impletite.

Brooklyn Decker

Romantic si senzual in acelasi timp, un coc impletit asemanator cu cel purtat de Brooklyn Decker este o alegere inspirata pentru orice ocazie, de la o intalnire cu cineva special pana la o nunta selecta. Doua suvite care incadreaza chipul confera, la fel ca in cazul actritei, un plus de expresivitate si feminitate.



Foto: ivstatic.com

Jennifer Morrison

Simpla, dulce si originala, coafura cu impletitura frantuzeasca purtata de Jennifer Morrison ne duce cu gandul la zanele din povesti, datorita suvitelor ondulate ale parului lasat sa curga liber pe umeri.



Foto: ivstatic.com

Kim Kardashian

Kim Kardashian afiseaza un look al anilor '60 pe covorul rosu, gratie cocului inalt, infrumusetat de o coada impletita fara cusur.



Foto: ivstatic.com

Miley Cyrus

Rebela Miley Cyrus a ales o coafura mai relaxata, usor neglijenta, in care coada impletita si asezata in partea laterala lasa libere suvitele mai scurte pentru un plus de dramatism.



Foto: ivstatic.com

Zoe Saldana

Zoe Saldana a obtinut o imagine incarcata de rafinament "construind" la spate o coroana de codite impletite, intr-o maniera elaborata.



Foto: ivstatic.com

Marion Cotillard

Coafura actritei Marion Cotillard este mai mult decat flatanta si o poti obtine singura, acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa desparti parul in doua la baza cefei, sa impletesti coditele si apoi sa le infasori pe rand in jurul capului, ca o coroana. Fixeaza cu agrafe speciale coafura si adauga un strop de fixativ, pentru persistenta.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare