Coafuri

#culori #culori par #coafura de toamna #tunsoriu si coafuri

Coafura ta toamna: ce culori trebuie sa porti

Odata cu debutul toamnei, si tendintele in moda sau coafura se schimba. Asa ca, daca vrei sa tii pasul cu moda pentru a fi sic in orice anotimp, trebuie sa faci o mica documentare despre noile tendinte. Surprinzator este insa faptul ca, toamna aceasta, in materie de coafura, extravaganta nu este un must-have, ci, din contra, primeaza naturaletea. Nuantele de par care se poarta in aceasta toamna sunt apropiate de cele naturale si foarte sic. Iata cateva dintre tendintele toamnei in materie de culoare:


1. Castaniul

Un ten alb merge perfect in aceasta toamna cu o culoare de par inchisa, precum castaniul. Acesta creeaza un efect clasic al anilor '40 si este tema generala a modei in aceasta toamna. Castaniul este, de asemenea, o nuanta ce ofera eleganta si finete.


2. Ombre

Tendinta Ombre nu paraseste inca scena modei, asa ca nu ignora acest stil atat de popular in aceasta toamna. De aceasta data insa, stilul ombre se poarta in nuante inchise pe lungimea intregului par, si nu doar la varfuri.


3. Rosu

Toamna aceasta in mare voga este si culoarea rosie. Daca simti ca ti se potriveste aceasta nuanta nu ezita sa o incerci. Rosul aprins este una dintre cele mai hot tendinte ale toamnei 2013, insa il poti domoli efectul prin combinarea unui rosu mai inchis.


4. Blondul albicios

Blondul albicios clasic in stilul anilor '90 este o alta tendinta a toamnei 2013. Acesta are un efect spectaculos, este sic si, in acelasi timp, elegant.


5. Negru cireasa

Aceasta culoare de par este foarte populara toamna aceasta. Creeaza un efect elegant, feminin si sofisticat. Daca alegi aceasta culoare trebuie sa ai grija si la sprancene. In cazul in care nuanta lor este una deschisa, trebuie sa le inchizi putin.


6. Blondul multidimensional

Atuul blondului multidimensional este faptul ca se potriveste oricarui tip de ten. Este sic, trendy si elegant, insa ar fi bine sa realizezi o astfel de schimbare la un salon, deoarece aceasta culoare se obtine destul de greu, folosind anumite tehnici.



Sursa foto: hair.allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare