Coafuri

#varsta #par #coafura

Coafura in functie de varsta: vezi ce ti se potriveste

Pe masura ce inaintam in varsta observam cum totul se schimba, de la felul in care aratam pana la lucrurile care ne avantajau pana nu demult. Fiecare femeie trebuie sa-si adapteze in permanenta look-ul in functie de transformarile fizice firesti pentru a-si pastra o buna imagine de sine.
 

Vezi ce coafura ti se potriveste in functie de varsta si incearca sa tii cont de sfaturile profesionistilor atunci cand te hotarasti asupra urmatoarei schimbari de look.


La 30 de ani

 

Cand ai 30 de ani, rezervele privind conservarea frumusetii sunt minime. Profita de aceasta perioada pentru a experimenta tot soiul de culori ale parului si diverse tunsori indraznete.

Majoritatea femeilor incep sa observe primele fire de par grizonat, asa ca alege vopsele fara peroxid care sa-ti puna in valoare suvitele iluminandu-le.

Tot acum este un moment bun pentru descoperirea sinelui, deci poti incerca o gama mai larga de variante pana cand o gasesti pe cea mai potrivita stilului si identitatii tale.
 

La 40 de ani
 

Incepand cu varsta de 40 de ani, culoarea parului nu mai este optionala. Cel mai probabil ti-au aparut deja suvite de par grizonat, asa ca revenirea la nuanta ta naturala este secretul unui look proaspat, natural.

Alege o nuanta cat mai calda, culorile extreme imbatranesc chipul. Mergi pe un ton deschis, insa nu blond-oxigenat intrucat iti va face trasaturile fetei sa para sterse.

Parul tuns in scari sau 'gherute' este directia in care vrei sa mergi. Lungimea acestuia nu este importanta acum, insa trebuie sa incadreze chipul. Un breton care acopera ridurile de pe frunte si cele din jurul ochilor te-ar putea avantaja.

Scarile care pornesc de la barbie si se termina la baza umerilor sunt camuflajul perfect pentru inestetica gusa.


La 50 de ani

 

Michelle Pfeiffer , Madonna sau Sharon Stone au demonstrat irevocabil ca o femeie la 50 de ani nu mai poate fi considerata 'batrana' in zilele noastre.

Totusi, sunt necesare multe masuri de infrumusetare pentru a arata la fel de tanara precum te simti.

Parul trebuie vopsit mai des. Coafura cea mai potrivita la aceasta varsta este tunsoarea bob sau pana la umar, deoarece confera libertate de miscare si plenitudine.

Podoaba capilara are nevoie de mai multa hidratare iar uscatorul, ondulatorul sau placa de intins parul sunt de evitat.

Exista cate o solutie pentru fiecare categorie de varsta. Indiferent de perioada vietii in care te afli, poti arata excelent daca faci alegerile potrivite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare