Coafuri

#coafuri #coafuri in voga

Cele mai in voga coafuri in 2014. Pregateste-te din timp sa stralucesti

La o privire rapida asupra noilor coafuri propuse de designeri pentru anul 2014, poti sesiza cu usurinta ca moda anilor '40 si '60 recucereste podiumurile. Astfel, indemanarea ta in a lega panglici in par este pusa acum din nou la incercare, deoarece aceste accesorii, purtate cu mare drag de Catherine Deneuve si Brigitte Bardot, cu arcul lor decorativ, au o revenire spectaculoasa.

De la coafuri diafane la extravaganta maxima

Marii designeri si-au pus in joc imaginatia si au creat cele mai spectaculoase coafuri cu ajutorul unei simple panglici. Nina Ricci propune cozi de cal prinse lejer cu ajutorul panglicilor negre fine, in partea de jos a parului, pentru a crea volum. Aceste coafuri diafane sunt combinate cu tinute la fel de subtile si foarte feminine cu spatele gol si dantela alba.

Super stilistul modei strazii, Hanneli Mustaparta, vine cu o viziune si mai rebela asupra coafurilor realizate cu ajutorul panglicilor, numindu-le "deconstruite si foarte obraznice".

De asemenea, Hanneli Mustaparta spune ca noile coafuri rebele pe care le propune vin acum pentru a valorifica si stilul elegant, nu doar tinutele lejere, de strada.

Nonconformism maxim de la Balanciega

Casa de moda Balenciega ofera un adevarat spectacol in ceea ce priveste coafurile in 2014. Hairstylistul Paul Hanlon al casei Balanciega vine cu o propunere inedita si inlocuieste panglicile de satin cu niste curele late din piele, supradimensionate, pe care le infasoara in moduri diverse, dand totodata volum cu un arc in partea din fata a coafurii.

La aceasta coafura se asorteaza perfect stilul moto, cu jachete din piele, dar si dantela neagra, atat de eleganta si plina de senzualitate. De asemenea, imprimurile florale, in aceleasi nuante inchise, vin ca o completare perfecta pentru un look dramatic, insa pasional in 2014.

In ceea ce priveste texturile ideale pentru aceste panglici uimitoare, indispensabile coafurii in 2014, acestea pot fi din bumbac, satin, piele sau, daca esti in criza de timp si inca nu ai ajuns la mercerie, poti folosi pentru accesorizarea coafurii chiar si o cravata subtire, pe care cu siguranta o ai ratacita prin dulap.

Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare