Coafuri

#tunsori 2017 #coafuri #par lung

Cele mai frumoase 5 tunsori pentru parul lung

Daca te numeri printre cele care nu vor sub niciun chip sa renunte la lungimea podoabei capilare, atunci inseamna ca trebuie sa gasesti solutii alternative pentru ca parul tau sa arate bine. Iata cateva dintre cele mai frumoase tunsori potrivite pentru parul lung.

Suvite frontale

Daca ai parul drept, atunci acest gen de tunosare ti se potriveste foarte bine: parul stratificat, suvitat de jur imprejurul fetei, cu varfurile filate. Daca ai fata de forma patrata, atunci suvitele trebuie sa inceapa chiar de deasupra pometilor, pentru a-ti inmuia putin colturile. Daca ai fata ovala sau in forma de inima, atunci varfurile suvitelor e cel mai bine sa porneasca din dreptul barbiei.

Cu bucle stranse

Pentru un aspect usor dezordonat, poate chiar spre salbatic parul trebuie filat pe lungime, iar suvitele ondulate strans, pentru a-i da greutate. Cu o astfel de coafura vei arata bine indiferent de forma fetei tale. Hairstilistii spun ca cel mai bine obtii acest gen de bucle pe parul uscat.

Spirale largi

Pentru un aspect cat mai natural opteaza pentru buclele largi. Spiralele acestea e bine sa inceapa de la nivelul claviculei. Foloseste putina ceara de par pentru a le da nota naturala, suvitata. Parul pare mai bogat si texturat.

Liniile diagonale

Parul lung nu trebuie tuns uniform. Uneori, poate sa nu existe o regula clara. Suvitele, care trec usor de la lung la scurt, ofera o stratificare extrem de interesanta. Reprezinta o modalitate discreta de a pastra si lungimea parului, dar de a-i da o nota inedita.

Cu breton

Bretonul a revenit in forta inca de anul trecut, astfel ca daca iti doresti o schimbare, atunci aceasta este cea mai simpla si mai vizibila. Evita insa bretonul prea bogat sau cel taiat foarte drept. E suficient sa rasucesti o suvita de par din zona frontala si apoi sa tai. In felul acesta, bretonul va fi mai lung la tample si va forma un triunghi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare