Coafuri

#tunsori si coafuri #par ondulat #tunsori

Cele mai bune tunsori pentru parul ondulat

Parul lucios, perfect intins, a fost un mare hit in moda coafurilor din ultimii ani. Treptat, insa, vedetele au inceput sa opteze pentru tunsori si coafuri tot mai naturale, punandu-si in evidenta onduleurile si buclele pe care le-au ascuns ani la rand. Te numeri printre posesoarele de par cret sau ondulat? Iata cateva dintre tunsorile care ti se potrivesc perfect!


1. Tunsoarea pixie


Tunsoarea pixie nu se potriveste doar femeilor cu parul fin si intins, lipsit de onduleuri. Asa cum o demonstreaza si actrita Halle Berry, tunsoarea pixie poate evidentia frumos buclele naturale, cu conditia sa fie o tunsoare in scari.

Tunsoarea pixie nu este greu de intretinut. Iti poti lasa parul sa se usuce in mod natural si iti poti tine firele rebele sub control aplicand un produs de styling anti-frizz, care lupta impotriva electrizarii parului.


2. Tunsoarea bob lung


Bobul lung este o tunsoare perfecta pentru femeile care poarta parul perfect intins, insa devine cu atat mai sexy cand este purtata de femeile cu parul ondulat! Opteaza pentru un bob asimetric, mai scurt in spate si mai lung in partea din fata, cu suvite care sa iti incadreze frumos chipul. Daca ai fata rotunda, bobul lung ti se potriveste perfect.


3. Tunsoarea afro


Nu multe femei indraznesc sa opteze pentru o tunsoare in stil afro, insa daca ai parul aspru si cret, atunci aceasta este cu siguranta o coafura care ti se potriveste ca o manusa! Pentru o coafura cu tente moderne, actuale, iti recomandam o tunsoare afro sub forma de picatura de apa: rotunda in partea superioara, devenind din ce in ce mai putin voluminoasa pe masura ce avanseaza inspre linia maxilarului.

Tunsoarea afro este ideala pentru femeile cu fata rotunda sau patrata. Nu este greu de intretinut, singura recomandare este hidratarea constanta pentru ca parul sa isi pastreze luciul sanatos.


4. Tunsoarea cu breton lung


Daca parul tau se onduleaza usor, poti testa cu incredere o tunsoare cu breton lung. Pentru o coafura reusita, opteaza pentru un breton lung pana la jumatatea distantei dintre sprancene si ochi. Purtat intr-o parte, bretonul lung, ce completeaza o coafura cu onduleuri lejere, se potriveste oricarui tip de fata.



Foto: allure.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare