Coafuri

#bucle #bucle par #rowenta

Cea mai usoara metoda pentru bucle frumoase

Luxuriante, ultra-feminine si foarte sexy, buclele sunt mereu la moda. Parul scurt va avea mai mult volum cu onduleuri lejere, iar tunsorile medii sunt cel mai bine puse in valoare de buclele bohostyle, in timp ce pentru parul lung stilistii recomanda bucle in spirala. Pentru femeile care isi doresc sa iasa din tipare cu o coafura statement, ondulatorul automat Rowenta Expertise So Curls este cea mai usoara metoda pentru bucle superbe, realizate in timp scurt si in confortul casei.

Cum functioneaza?

Simpla apasare a butonului integrat pe manerul ondulatorului actioneaza sistemul automat "Instant Curling" ce roteste suvita de par in jurul elementului cu invelis de turmalina, incalzit, pentru a crea onduleuri spectaculoase.

"Femeile cu parul drept au visat intotdeauna la bucle stralucitoare si s-au straduit sa le obtina prin diverse metode. So Curls le indeplineste aceasta dorinta fara efort, gratie tehnologiei performante. Aparatul este foarte versatil si realizeaza onduleuri bine definite, lejere sau largi, in functie de preferintele fiecareia", spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Aparatul are trei setari de temperatura pentru fiecare tip de par – subtire, normal sau gros – si un cronometru cu semnal sonor care anunta cand bucla este gata.

Invelisul de turmalina - un cristal semipretios care se polarizeaza electric la incalzire – aduce parului un plus de stralucire, in timp ce rotirea alternativa – stanga - dreapta – asigura o coafura cu aspect natural.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare