Coafuri

#stil #breton #tunsori si coafuri #tendinte tunsori 2012 # breton forma fetei

Bretonul potrivit fizionomiei tale: vedetele te inspira

Imediat ce ai aflat ca bretonul a castigat o popularitate importanta in randul tendintelor de varf ale anului 2012, te-ai gandit cu siguranta ce varianta s-ar potrivi cel mai bine fizionomiei tale. Iar cum toate alternativele iti sunt la indemana conform preferintelor hairstilistilor, ai toate sansele sa gasesti o solutie pe masura asteptarilor. Vedetele te inspira si de aceasta data.

Inainte sa faci vizita periodica la salon, ar putea fi util sa tragi cu ochiul la bretonul ales de cele mai bine cotate celebritati de la Hollywood. Priveste cu atentie forma chipului vedetelor si vezi care ar fi coafura perfecta pentru tine.

Kim Kardashian

Fizionomia chipului tau este ovala? Inseamna ca poti opta pentru orice tip de breton si vei arata minunat. Kim Kardashian si-a conturat trasaturile cu o tunsoare simetrica, fara trepte, cu breton bogat, care nu depaseste linia superioara a sprancenelor.

Evita aceasta varianta daca ai chipul rotund sau patrat, intrucat risti sa adaugi mai multa amploare fetei.

Taylor Swift

In cazul in care doresti un efect de alungire pentru chipul tau, Taylor Swift este un model potrivit pentru tine: parul filat in partea din fata, in combinatie cu bretonul subtire si "pierdut" spre suvitele de langa obraz confera un plus de suplete la nivel vizual.



Foto: www.ivstatic.com

Nicole Richie

Un chip in forma patrata are nevoie de linii ale coafurii curbate, care sa "indulceasca" usor fizionomia. Un breton asimetric , rotunjit in partile laterale si buclele naturale, foarte lejere, sunt o solutie adaptata acestui tip de necesitate.

Nicole Richie este un reper elocvent:

Leighton Meester

Vrei sa iti pui in valoare simetria fetei? Atunci urmeaza exemplul actritei din "Gossip Girl" si alege un breton clasic, pe toata fruntea, care sa depaseasca o jumatate de centimetru sprancenele. Efectul vizual te va incanta: ochii vor parea mari, iar proportionalitatea chipului va iesi in evidenta.



Foto: www.ivstatic.com

Ophelia Lovibond

Un chip in forma de inima poate fi flatat de o coafura asemenatoare cu cea a actritei Ophelia Lovibond: coada-de ponei si breton asimetric cu volum, care sa nu atinga linia sprancenelor. Partea superioara a fetei va fi ascunda subtil, in timp ce buzele si maxilarul vor iesi in evidenta. Rezultatul: proportii vizuale perfecte.



Foto: www.ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare