Coafuri

#culori par 2016 #coafuri 2016 #culoare par #coafuri #par vopsit

Anul acesta se poarta blondul. Ce trebuie sa mai stii despre coafurile anului

Anul acesta se poarta din nou blondul. Dar nu orice fel, avertizeaza haistylistii. Nuantele de blond gri, pana la blond alb sunt singurele agreate, asa ca mare grija daca decideti sa va schimbati culoarea parului cu una in trend. 

Tendintele iau o turnura neasteptata anul acesta, sustine hairstylistul Cristi Pascu. Acesta a explicat, intr-un interviu acordat Gandul, ca in 2016 se revine la accesoriile copilaresti cum ar fi bentitele, dar si la... parul artificial, adica mese de toate felurile. 

"Am trecut într-un an ce le propune femeilor să fie unice. Drept urmare, totul se bazează pe accesorii, pe împletituri şcolăreşti, bentiţe, coroniţe, flori sau adaosuri de păr. Când mă refer la bentiţe nu vorbesc despre bentiţa de şcoală, rigidă, ci de cea realizată dintr-o bucată de material sau o bucată de tul, care poate fi înnodată cu meşele. Femeile vor încerca în 2016 să fie cât mai copilăroase", a explicat Cristi Pascu pentru Gandul. 

Pe de alta parte, tunsorile din acest an sunt destul de cuminti, accesoriile fiind cele care vor face diferenta. Astfel, si anul acesta, mai ales in cazul femeilor cu fata rotunda sau patrata se poarta tunsoarea bob, care le avantajeaza. Pentru restul femeilor, Cristi Pascu recomanda asimetriile. 

Foto: hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului