Coafuri

# coc simplu #coafuri simple # coafuri rapide

6 coafuri rapide. Sunt gata in doar 3 minute

Dimineata, timpul pare mereu mult prea scurt pentru a face tot ceea ce iti doresti sau ceea ce simti ca e necesar. Bei cafeaua in fuga, mananci rapid un sandvis, iti faci un dus ca la armata si te machiezi in lift sau in masina. Despre coafat aproape ca nici nu mai incape vorba.

 

Totusi, de felul in care iti este aranjat parul depinde imaginea ta, astfel ca e indicat sa te preocupe si podoaba capilara. Si pentru ca stim ca nu ai timp, iti oferim in continuare cateva variante de coafuri pe care ti le poti face simplu, in doar 3 minute:

Coc simplu

Toate femeile iubesc cocurile, mai ales pentru faptul ca sunt simplu de facut. Imparte parul in doua parti egale, apoi innoada-le. Roteste pe rand, in jurul nodului, cele doua suvite de par, fixandu-le cu agrafe.

Bucle lejere

Ti-ai dori sa ai parul ondulat, dar nu ai timp sa il tii pe bigudiuri? Exista o modalitate foate simpla de a avea bucle in doar 3 minute. Prinde partea de sus a parului cu o agrafa, apoi rasuceste suvitele pe un ondulator, rand pe rand. Desfa si parul prins si onduleaza-l si pe el. Grantat nu dureaza deloc mult, iar efectul este nemaipomenit.

Coc cu ajutorul unei bentite

Aceasta este una dintre coafurile cel mai simplu de realizat, oferind si volum parului. Asaza pe par o bentita, apuca parul si ruleaza-l suvita cu suvita in jurul panglicii. Fixeaza-l apoi cu ajutorul unor agrafe simple.

Coada de cal bogata

Imparte-ti parul in doua pe verticala. Prinde mai intai cu un elastic parul din crestetul capului, apoi cel de la baza. Tapeaza apoi cu ajutorul unui piaptan, astfel incat sa ii dai volum parului. Suprapuse, cele doua cozi vor da lungime podoabei capilare.

Coc cu coada impletita invers

Piaptana-ti bine parul, astfel incat sa nu mai fie deloc incurcat. Apleaca-ti capul, astfel incat parul sa vina in jos, in sens invers cresterii lui. Incepe sa il impletesti intr-o coada chiar de la baza gatului, apoi cand ajungi in crestetul capului, prinde-l cu un elastic si infasoara de jur imprejur parul ramas, pe care fixeaza-l cu agrafe.

Breton fals

Prinde-ti mai intai parul intr-o coada de cal, apoi o suvita ceva mai groasa adu-o inspre fata, astfel incat sa creezi un breton. Fixeaza-l cu agrafe, apoi acopera aceasta zona cu o bentita sau o esarfa. Restul parului rasuceste-l in jurul elasticului de par si fixeaza-l cu alte agrafe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare