Coafuri

#tunsori #par scurt #tunsori par scurt # coaduri #par mediu #tunsori par mediu

5 tunsori scurte pentru fata in forma de inima

Fata in forma de inima este mai lata in zona fruntii si a obrajilor, maxilar ingust, barbie ascutia si pometi bine evidentiati. In functie de aceste trasaturi, iti poti alege o tunsoare potrivita, astfel incat sa-ti scoti in evidenta atuurile. Iata cateva tunsori scurte, care ti s-ar potrivi daca forma fetei tale este in forma de inima!


1. Tunsoare Choppy Pixie

Tunsorile pixie au devenit extrem de populare si tot mai multe vedete au urmat acest trend. Choppy Pixie este o tunsoare care evidentiaza trasaturile delicate ale fetei si ascunde fruntea. In cazul in care ai fata in forma de inima, acest model de tunsoare iti scoate in evidenta ochii si pometii, iar barbia ascutita ramane intr-un con de umbra.


2. Tunsoare Pixie Asimetrica

In cazul tunsorii pixie asimetrice, parul este tuns scurt intr-o parte, deasupra urechii, in timp ce, in partea opusa, bretonul continua pana la baza gatului. Daca fata este in forma de inima, aceasta tunsoare iti va scoate in evidenta pometii.


 

3. Bob simplu

Doamnele si domnisoarele cu forma fetei in forma de inima, care prefera simplitatea, pot alege o tunsoare bob. Acest model de coafare a parului este elegant, iar suvitele incadreaza usor fata, scotand in evidenta trasaturile frumoase.




4. Tunsoare pixie crop

O tunsoare pixie crop cu bretonul dat intr-o parte si cu volum in crestet este ideala pentru tine daca forma fetei tale este in forma de inima. O asemenea tunsoare echilibreaza trasaturile fetei, iar daca alegi si o culoare indrazneata (blond aprins sau rosu puternic), cu siguranta, te vei face remarcata.


5. Tunsoare in scari

O tunsoare in scari, cu un breton lateral sau drept, va indulci trasaturile fetei tale. In plus, aceasta tunsoare se poate aranja foarte frumos si daca ai parul drept, dar si daca te bucuri de onduleuri.

Bretonul ascunde fruntea, iar ochii devin punctul de atractie al fetei. Variantele de tunsori in scari sunt nenumarare, iar principalul avantaj al acestora este ca parul nu va arata neingrijit daca nu il tunzi la timp sau daca nu il aranjezi in fiecare zi.



Sursa foto: besthairstylesgallery.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului