Coafuri

#bob #tunsori #pixie #par # placi de intins parul #ondulatoare # tunsori 2011

5 tunsori care iti pot schimba look-ul in bine

Schimbarea tunsorii este considerata de cele mai multe ori un adevarat act de curaj, insa in acelasi timp devine o nevoie stringenta dupa ani de-a randul in care ti-ai purtat parul in aceeasi forma.

O femeie moderna trebuie sa invinga legile simplismului la acest capitol si sa incerce noi modele si culori, pentru o aparitie mereu surprinzatoare.

In plus, odata cu schimbarea anotimpurilor, foarte multe femei se gandesc serios si la o schimbare de look . O tunsoare noua este cel mai simplu si cel mai eficient mod de a te transforma si a-i surprinde si pe cei din jurul tau intr-un mod placut.

Iata care sunt cele 5 tunsori care iti pot schimba look-ul in bine, daca esti atenta sa le adaptezi personalitatii si fizionomiei tale:

 

Look-ul drept


Alege o tunsoare simetrica perfect dreapta, cu breton care sa-ti acopere putin sprancenele. Opteaza pentru o vopsea blonda daca iti doresti o imagine extrem de seducatoare.

Atentie, daca ai un chip oval evita aceasta varianta.
 

Pixie


Stilul pixie este preferatul celebritatilor. Desi presupune o reducere substantiala a lungimii, coafura flateaza chipurile rotunde. In plus, este usor de intretinut si nu presupune mult timp petrecut in fata oglinzii. Pentru mai mult efect, alege un breton filat. Roscatul adauga un plus de sex-appeal acestui look.




Foto: becomegorgeous.com

 

Tunsoarea baieteasca


Parul scurt este foarte trendy in prezent. Indrazneste sa incerci stilul francez “a la garcon”, insa ai grija sa-ti vopsesti suvitele in cea mai potrivita nuanta tenului tau. Indiferent de varsta, tunsoarea flateaza femei cu chip rotund, lung sau patrat.
 

Stilul rock


Aceasta tunsoare este de fapt un mod de a-ti exprima personalitatea. Stilul rock scurt inseamna adaptare. Poti sa-ti conturezi o imagine retro inspirata din anii '80 adaugand volum in crestetul capului.




Foto: beomegorgeous.com

Bob lung


Bobul lung este versatil, fabulos, chic si se potriveste oricarei ocazii. Confera un aer natural si soft oricarei persoane care il poarta. Poti opta pentru bucle, valuri sau chiar scari. Satenul natural se potriveste cel mai bine acestui stil.

Foto: beomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare