Coafuri

#stil #tunsori si coafuri # suvite blonde #tendinte suvite # suvite vara # suvite vedete

5 tipuri de suvite in tendinte vara aceasta

Revigorantele suvite sunt din nou in tendinte vara aceasta si au marele merit de a adauga un plus de luminozitate chipului. Ele schimba o coafura banala in mod substantial, adauga textura si dimensiune podoabei capilare si confera un aer general mai tanar si mai proaspat.

O schimbare timida de imagine poate sa includa cateva suvite chic, adaptatate stilului in care este tuns si vopsit parul. Vara aceasta, suvitele ocupa un loc important in randul tendintelor. Iata cateva idei din care sa te inspiri, preluate direct de la Hollywood.

1. Jennifer Aniston

Cele mai solicitate suvite ale verii sunt cele aproape insesizabile, iar Jennifer Aniston a decis sa le dea o sansa in 2012. Cheia unui look reusit de acest tip este ca hair stilistul sa reuseasca introducerea cat mai naturala a lor pe toata suprafata parului. Culoarea de baza este bine sa fie saten deschis sau blond inchis, iar suvitele nu trebuie sa depaseasca cu mai mult de un ton nuanta de fond.

2. Kate Hudson

Un alt tip popular de suvite pentru vara in curs sunt cele "ton pe ton", purtate cu succes de actrita Kate Hudson. Ele se aplica pe straturile interioare ale parului, la spate, sunt cu 2-3 tonuri mai inchise decat culoarea generala si adauga o profunzime interesanta parului.



Foto: shortlonghaircutstyles.com, ehowcdn.com

3. Sarah Jessica Parker

Suvitele in umbre, denumite international "ombre", sunt o nascocire recenta a profesionistilor in domeniu si au ajuns sa infrumuseteze majoritatea vedetelor din SUA. Sarah Jessica Parker le poarta de cateva luni incoace si nu pare sa isi doreasca o schimbare prea curand.

Suvitele in umbre presupune vopsirea radacinilor si a suvitelor pana la mijloc intr-o nuanta mai inchisa (de regula, ciocolatiu) si colorarea varfurilor intr-un ton cat mai deschis (de obicei, blond).

4. Jordin Sparks

Suvitele colorate in nuante indraznete si tari (in special mov, roz sau albastru), au revenit in tendinte si reprezinta o modalitate sigura de a adauga un aer rebel si nonconformist coafurii. Pentru rezultate optime, suvitele care urmeaza sa fie vopsite altfel au nevoie de o decolorare prealabila.



Foto: womenshair.about.com, ehowcdn.com

5. Lauren Alaina

Cantareata Lauren Alaina a adoptat tehnica suvitelor foarte mari, in blocuri extinse, potrivite in special pentru zona bretonului si a crestetului. Aceasta este o modalitate excelenta de a atrage atentia in zonele vopsite astfel si de a subtia vizibil chipul.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare