Coafuri

#barbati #coafuri #tunsori si coafuri #coafuri femei

5 tipuri de coafuri pe care barbatii le adora

Femeile incearca de fiecare data sa se reinventeze. Atat pentru placerea lor, cat si pentru a fi admirate de sexul opus. In acest sens, hair-stylistii au realizat chiar sondaje pentru a afla care sunt coafurile preferate de barbati. Iata ce adora barbatii in materie de coafuri:


1. Parul lung si ondulat

Una dintre coafurile pe care barbatii le adora este parul ondulat bucle mari si catifelat la atingere. Daca ai parul ondulat si mai bine pentru tine. Pentru a obtine insa bucle mari de invidiat poti folosi un ondulator sau bigudiuri mari. Dupa ce le tii cel putin 40 de minute in cap, da-ti parul in jos si piaptana-l in jos, apoi aranjeaza-l cu putin fixativ.


2. Coada de cal sport

Desi poate nu te-ai fi gandit niciodata, barbatii sunt innebuniti dupa look-ul lejer si cat mai natural al unei femei. Coada de cal sport este una dintre preferatele lor, asa ca atunci ca pleci la alergat nu ezita sa adopti o astfel de coafura.


3. Cocul strans lejer

Cocul lejer este o alta coafura pe care o adora barbatii. Multi dintre reprezentantii masculini au declarat ca aceasta coafura le aduce aminte de cea a bibliotecarelor si mereu i-a fascinat. La acesta coafura poti purta o fusta-creion si o camasa lejera de matase, iar misterul va fi si mai profund.


4. Coafurile voluminoase

Cu siguranta partenerul tau te-a admirat de fiecare data cand ai adoptat o coafura plina de volum, care iti scoate in evidenta trasaturile fine. Daca mai aplici si un machiaj smokey-eyes, succesul va fi garantat. Acest tip de coafura se realizeaza extrem de usor. Usuca-ti parul cu capul in jos si intoarce-l putin cu peria, apoi da-l cu putin fixativ.


5. Coafurile care cad usor pe fata

Fie ca ai parul scurt sau lung, acest tip de coafura este perfect pentru orice lungime. Daca vrei sa iti impresionezi iubitul, lasa-ti parul desprins si aranjeaza-l in asa fel incat sa cada usor pe fata. De fiecare data cand iti vei trece mana prin par, partenerul tau va fi incantat de acest gest, pe cat de banal, pe atat de sexy.



Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare