Coafuri

#stil #vopsea par #culoare par #culoare naturala par

5 motive sa revii la culoarea ta naturala de par

De cand imaginea proaspata si deloc artificiala este mereu in tendinte, probabil te-ai gandit si tu de cateva ori sa revii la culoarea ta naturala de par. Dupa ani de experimente cu vopseaua de par, iti este probabil destul de dificil sa iti amintesti ce nuanta aveau suvitele tale inainte sa incepi acest cerc vicios.

In realitate, revenirea la culoarea ta naturala de par poate fi o experienta plina de recompense. Iata cateva motive sa o faci!

1. Economisesti bani

Daca ai putea sa contabilizezi exact sumele investite in vopselele pentru par si tratamentele folosite pentru regenerarea lui, ai putea constata ca intr-o perioada similara in viitor, poti sa economisesti bani suficienti pentru o haina de blana scumpa.

Daca iti evaluezi investitiile financiare necesare pentru intretinerea parului vopsit cumulativ, te poti indrepta imediat catre varianta revenirii la forma naturala a podoabei tale capilare.

2. Scapi de grija intretinerii parului

Intretinerea parului vopsit presupune aplicarea vopselei la 2-3 luni (in cel mai bun caz), cautarea nuantelor ideale, remedierea radacinilor care cresc etc. In plus, cate o masca regeneratoare pentru parul vopsit este si ea obligatorie, daca nu vrei ca firele tale de par sa se distruga definitiv.

Imagineaza-ti cum ar fi sa scapi de toate aceste griji si sa fii nevoita doar sa iti speli parul cu sampon, sa folosesti un balsam dupa baie si cam atat.

3. Parul tau este mai sanatos

Parul tau va fi mult mai sanatos si va creste mai repede daca nu ar mai fi deteriorat de chimicalele vopselei de par si nu va mai prinde acel aspect tern si uscat dupa 2 saptamani de la vopsire.

4. Calitatea parului creste

Chiar daca nu te preocupa in mod deosebit sa ai parul foarte lung, stralucirea este cu siguranta un deziderat puternic pentru tine. Iti doresti o coafura cu volum, supla si irezistibila, pe care sa ti-o admire toata lumea. Scapa-ti suvitele de actiunea vopselei de par si ajuta-ti parul sa se regenereze natural, cu ajutorul mastilor si suplimentelor cu vitaminele A, B, E si H.

5. Te indragostesti de imaginea ta naturala

Odata ce scapi de influenta pe care o culoare de par artificala o are asupra trasaturilor tale, poti observa cu adevarat farmecul naturaletei cu care ai pasit pe acest pamant. De multe ori, zestrea genetica este cea care ne reprezinta cel mai bine, in ciuda prejudecatilor pe care le avem vis-a-vis de calitatile cu care ne-am nascut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare