Coafuri

#par lung #tunsori #coafare par #coafare #idei de coafare

5 idei simple de coafare a parului lung

Realizarea unei coafuri frumoase este una dintre preocuparile zilnice a femeilor cochete si ingrijite. Cand ai parul lung, optiunile de styling sunt nelimitate: tot ce ai nevoie este rabdare si putina inspiratie pentru a obtine o coafura sexy si eleganta. Iata cateva idei simple de coafare a cositelor lungi!


1. Onduleuri de plaja

Acest stil, usor ciufulit, reprezinta o optiune interesanta si eleganta de coafare a parului lung. In plus, este si usor de realizat. Exista mai multe modalitati prin care poti avea onduleuri de plaja. Una dintre acestea consta in impletirea usoara a parului cand acesta este umed. Despleteste-l dupa cateva ore, adauga putina spuma si coafura este gata.

De asemenea, poti alege si varianta ondulatorului, insa este important sa ai accesorii speciale pentru onduleuri lejere. Simple si usor de realizat, onduleurile de plaja sunt potrivite atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele casual.


2. Bucle cazute pe un umar

Pentru o coafura eleganta si comoda, poti apela la buclele intr-o parte. Pentru a obtine o coafura perfecta, este important sa iti faci bucle in tot parul, dupa care sa il prinzi intr-o parte. Astfel, buclele vor cadea lin pe un umar, iar tu vei fi eleganta si sofisticata.


3. Fire rebele

O coafura rebela nu doar ca atrage atentia, dar iti ofera si senzatia de libertate. Ofera-i parului tau putin volum, folosind produse speciale, dupa care ciufuleste-l discret. Acest model de coafura se potriveste mai ales persoanelor cu o tunsoare in scari.


4. Par drept

Parul drept este o optiune moderna si foarte sexy de a purta parul. In cazul acestei coafuri este recomandat sa folosesti un spray de protectie inainte de a indrepta parul, pentru a evita ruperea sau decolorarea acestuia. Acest model de aranjare a parului este usor de realizat si se potriveste oricarei tinute vestimentare.


5. Bucle cu breton

Desi multe fete care poarta breton au tendinta de a-si indrepta parul, exista si alte optiuni interesante de a-ti aranja parului daca ai breton. Asadar, poti alege sa porti parul cu bucle lejere. Acest tip de coafura evidentiaza foarte bine ochii si este potrivita pentru orice eveniment.



Sursa foto: allure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare