Coafuri

#trucuri coafuri # coafuri rapide #coafuri

5 coafuri pe care le poti realiza in mai putin de 5 minute

Vara, din cauza soarelui puternic si a caldurii, simti nevoia sa iti tii parul strans. Si de obicei il prinzi cu o banala bentita sau il strangi intr-o coada de cal. Totusi, poti da frau liber imaginatiei si sa realizezi unele coafuri mult mai interesante.

Iata cum iti poti aranja super-rapid parul, fara sa fie nevoie sa mergi la coafor:

Coafura romantica

Nici nu-ti puteai imagina cat de simplu este sa te coafezi cu ajutorul unei esarfe. Intai de toate, prinde varfurile parului cu un elastic. Ruleaza apoi o esarfa asa incat sa obtii un cordon, apoi incepe sa rasucesti parul pe ea pana ajungi la baza gatului. Ridici capetele esarfei si le innozi pe crestetul capului. Cel mai probabil vei reusi sa iti faci aceasta coafura in mai putin de 5 minute.

Stil anii ´60

 

Poti obtine la fel de simplu o coafura in stilul anilor ´60. Ai nevoie de un pieptan si de cateva agrafe. Separa portiunea de par din crestetul capului de restul parului si tapeaz-o putin cu pieptanul astfel incat sa ii dai volum. Prinde apoi aceasta portiune de par cu agrafe, impingandu-l putin in sus ca sa obtii o bucla mai voluminoasa, la fel ca in imaginea de mai sus.

Coc frantuzesc

 

Cocul ridicat ti se pare plictisitor? Ce-ar fi sa incerci varianta inversata? Separa partea de sus a parului, cea din crestetul capului pana in zona urechilor. Rasuceste apoi in jos parul pe degetul mare ca si cum l-ai pune pe un bigudiu si prinde-l cu agrafe. Asaza bine coafura cu putin fixativ si bucura-te de un stil aparte.

Coc ridicat

 

Un coc ceva mai deosebit decat cel clasic poti obtine cu ajutorul unui elastic de par. Prinde parul intr-o coada, apoi cu ultimul inel prinde coada pana la jumatate. Suvita de par ramasa libera rasuceste-o, apoi roteste-o in jurul elasticului si prinde parul cu agrafe.

 

Coc inodat

 

Probabil pare amuzant sa auzi ca e vorba despre un coc inodat, dar asteapta numai putin sa vezi despre ce e vorba. Imparte parul in doua, facand cu degetele doar o carare pe mijloc. Apoi apuca cele doua sectiuni de par si inoada-le ca si cum ai lega doua panglici. Rasuceste suvitele ramase si apoi roteste-le in jurul legaturii invers acelor de ceasornic. Fixeaza cocul cu agrafe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare