Coafuri

#stil #tunsori 2012 # tunsori clasice # stiluri tunsori

4 tunsori pe care sa le incerci macar o data in viata

In amalgamul de variante in care iti poti aranja parul, se remarca acele tunsori pe care merita sa le incerci macar o data in viata. Doar in acest mod poti sa afli cu adevarat ce ti se potriveste, chiar daca esti reticenta in fata schimbarilor majore de stil.

Inainte sa spui "nu risc", iti amintim un adevar universal si incontestabi: parul creste la loc, intotdeauna. Experienta de a incerca acele tunsori care iti pot schimba viata este eliberatoare, transformatoare si generatoare de energie pozitiva. Iata ce stiluri merita sa iei in calcul pentru podoaba ta capilara!

1. Bretonul drept

Indiferent de lungimea parului tau, bretonul drept este intotdeauna o alegere chic si foarte potrivita pentru un look tineresc, dar sofisticat in acelasi timp. De altfel, iti poti pastra lungimea parului intacta cu ajutorul diverselor stiluri de breton (simetric, asimetric, des, rasfirat etc), beneficiind totodata de acel aer de schimbare de care ai nevoie din cand in cand.

Bretonul atrage atentia asupra privirii si chiar da o usoara senzatie de "lifting facial", asadar este recomandat femeilor mature, chiar si la a doua tinerete.

2. Bobul

Exista un motiv pentru care toate divele legendare au afisat cel putin o data o tunsoare de tip bob: avantajeaza absolut toate fizionomiile. Coafura bob este chic, simpatica si sexy in acelasi timp, avand si o componenta functionala majora (intretinerea nu este deloc dificila).



Foto: shorthairwithbangs.blogspot.ro; becomegorgeous.com

3. Parul lung si roscat

Parul lung si roscat a devenit un trend gratie vedetelor de top Julianne Moore, Christina Hendricks sau Emma Stone. Stilistii spun ca absolut orice arata minunat cu aceasta culoare de par, indiferent de tonul pielii. Daca nu vrei sa risti, alege o nuanta cat mai naturala, precum roscatul-aramiu.

4. Tunsoarea pixie

Sa renunti la toata lungimea parului poate fi realmente traumatizant, insa reprezentantele sexului frumos care au facut-o nu au regretat nicio clipa. Tunsoarea pixie reuseste sa scoata la iveala o alta dimensiune a frumusetii chipului, dar si o atitudine mai increzatoare a purtatoarei.



Foto: envato.com; yours-life-style.blogspot.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare