Coafuri

#sanatate #hairstyle #coafura #coafuri simple #aranjare par #ponturi coafuri simple

4 trucuri pentru a scapa de stresul coafarii parului

O zi proasta poate incepe cu o coafura nereusita, iar modul in care iti ingrijesti parul este esential pentru sanatatea si felul in care acesta va arata. Este important ca, inainte de culcare, sa ai grija in mod corespunzator de parul tau, pentru a nu avea probleme dimineata cand te trezesti. Iata cateva ponturi care te-ar putea ajuta sa arati impecabil inca de la primele ore ale diminetii.


1. Spala parul inainte de culcare

Este recomandat ca, inainte de a merge la culcare, sa iti speli parul, folosind sampon si balsam, potrivite pentru tipul de par. Astfel, vei avea mai mult timp la dispozitie a doua zi pentru a-l aranja cum trebuie. Pentru hranirea parului, este indicat sa lasi pe firele de par balsam si sa clatesti foarte bine a doua zi. Usuca-l si parul va avea suficient volum, astfel incat sa nu mai necesite coafare.


2. Impleteste parul

Daca vrei sa iti pregatesti parul pentru a doua zi, o solutie ar fi ca inainte de a te culca sa-ti impletesti parul in codite mici pe care sa le desfaci in ziua urmatoare. Foloseste ondulatorul pentru a uniformiza buclele si astfel vei arata minunat inca de la primele ore ale diminetii, fara prea mult efort si timp pierdut.


3. Usuca parul inainte de culcare

Daca nu vrei sa te trezesti ciufulita, este indicat sa iti usuci parul inainte de a merge la culcare, dupa care sa il prinzi intr-o coada de cal sau intr-un coc. Dimineata, cand te vei trezi, tot ce trebuie sa faci este sa aplici putin sampon uscat la radacina firului de par pentru a crea volum. Astfel, coafura ta va fi gata in doar cateva minute.


4. Foloseste tonic pentru par

Daca dimineata te-ai trezit mai tarziu decat de obicei si nu mai ai timp sa iti aranjezi parul poti alege o solutie simpla. Pulverizeaza in par un tonic sau putina spuma pentru a capata volum, joaca-te cu mainile prin el pentru a-l ciufuli putin si vei reusi sa iti faci o coafura chic, care, cu siguranta, va iesi in evidenta.

Daca afara este foarte cald, o solutie este sa prinzi parul intr-o coada de cal, dupa ce i-ai dat suficient volum. Pentru ca aceasta coafura sa arate bine, este important ca parul sa fie spalat.

Foto: //www.bakedtheblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare