Coafuri

#frumusete #idei #coafuri

4 idei pentru o coafura imuna la umiditate

Sezonul cald aduce cu sine diverse neplaceri pentru frumusetea noastra, de la machiaj topit sub temperaturile ridicate pana la modul in care ni se aseaza parul pe care il tinem in frau mai greu.


Ken Paves, stilistul divelor Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Simpson , are cateva sugestii pentru tine si iti dezvaluie patru idei pentru o coafura imuna la umiditate, astfel incat tu sa nu mai ai nicio zi proasta din pricina firelor rebele.


Imblanzeste-ti frumoasa codita

 

Au trecut ani de-a randul pana cand femeile au descoperit cat este de sic stilul minimalist , perfect pentru vremea calduroasa si umeda.

Incearca sa-ti prinzi parul in coada, dar nu ca si cum te-ai duce la jogging : ai grija sa o prinzi la jumatatea capului, lasand parul un pic infoiat in crestet. Aplica un ser pentru domolirea firelor si pulverizeaza putin fixativ. Nici macar o singura suvita nu va arata altfel decat trebuie!


Incearca un coc lejer

 

Daca iti doresti o alternativa interesanta la clasicul coc fara sa depui prea mari eforturi si fara sa-ti faci programare la salon, prinde-ti parul la spate intr-o maniera mai lejera, perfecta pentru zilele in care parul nu mai este proaspat spalat sau nu se aseaza cum se cuvine.

Pur si simplu strange-ti suvitele la spate, nu foarte strans si prinde-le cu o mesa fidela parului tau natural. Nu doar ca vei castiga timp si energie, dar adauga volum coafurii tale.


Poarta o bentita

 

Daca ai parul scurt sau tuns in scari dese, firele au tendinta sa ti se lipeasca de chip atunci cand atmosfera este umeda si calda. Solutia este simpla si confera mult stil.

Alege sa porti o bentita cu model delicat. In tendinte sunt accesoriile de acest gen care imita coditele impletite. Acestea se camufleaza perfect in podoaba capilara si creeaza un look bine definit.


Asculta nevoile parului tau

 

Nu te ajuta cu nimic sa lupti impotriva parului tau razlet, "atacandu-l" cu produse chimice de indreptat sau unelte pe baza de caldura, pentru ca umiditatea va castiga batalia cu siguranta.

Pur si simplu tine cont de textura naturala a suvitelor tale si alege sa le ingrijesti cu substantele potrivite in functie de felul lor: ondulate, crete sau drepte.

Foto: hairstylingtoolsinfo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare