Coafuri

#par degradat #cresterea parului #par lung # par sanatos

3 trucuri pentru a-ti face parul sa creasca mai repede

Orice femeie isi doreste un par frumos, bogat si sanatos. Pentru a avea un par lung cu aceste caracteristici trebuie insa sa ai grija de parul tau si sa il ajuti sa creasca frumos. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai podoaba capilara dorita:

1. O dieta bogata in vitamina B si omega 3

Complexul de vitamine B este extrem de important pentru cresterea mai rapida a parului. Asta inseamna ca trebuie sa consumi lapte, branza, iaurt, carne de pui, oua, cereale integrale, somon, spanac, broccoli, ardei gras, varza, patrunjel, avocado, paine neagra, ovaz) si bea sucuri de legume si fructe proaspete (portocale, morcovi, sfecla, grepfrut. De asemenea, trebuie sa asimilezi si acizi grasi omega 3, pe care ii gasesti in peste, seminte de in, nuci, fasole, ulei de masline.

2. Masti cu ulei de ricin 

Uleiul de ricin este bogat in vitamina E. Maseaza scalpul cu o masca preparata pe baza de ulei de ricin si las-o sa actioneze timp de 30-45 de minute. Apoi spala parul cu sampon. Poti folosi si ulei de ricin pur, fara alte combinatii.

3. Masaj la nivelul scalpului 

O circulatie buna la nivelul scalpului stimuleaza foliculii de par. Poti face masaj direct pe par sau mai bine dupa ce aplici o masca pe baza de ulei sau cu ardei iute. Freaca usor degetele pe scalp, printr-o miscare circulara, intre 3 si 5 minute. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului