Coafuri

#tendinte 2017 #coafuri 2017 #culori par 2017

3 nuante de par in tendinte in 2017. Afla cum trebuie sa te vopsesti

Hairstylistii au anuntat deja care sunt nuantele in tendinte pentru anul care vine, iar surprizele sunt cat se poate de placute. Practic, 2017 aduce cateva culori nu foarte indraznete, dar pe care le vei purta cu siguranta cu placere tocmai pentru ca sunt foarte armonioase.

 

 

Schimbarea culorii de par are un rol terapeutic demonstrat. Atunci cand traversam o perioada stresanta, obositoare, este suficient sa ne tundem sau sa ne vopsim si starea de spirit devine cu totul alta. Ca sa stii care sunt tendintele anului care vine, iti vom face in continuare un rezumat.

 

Roz-blond-auriu

 

E clar, nu e o nuanta foarte bine definita, de aceea nici nu are un nume efectiv. Insa tocmai acest amestec de culori – roz, blond si auriu – este extrem de interesant. Nuanta face furori printre vedete, iar Instagramul s-a umplut de fotografii cu tinere care au adoptat-o.

Stilistii sunt de parere ca, pentru o nota foarte moderna, parul care incadreaza zona fetei trebuie sa fie mai luminos, nuanta trebuie sa fie putin mai aurie, inchizandu-se spre spate.

E drept ca e o culoare mai usor de realizat pe un par deja blond sau saten deschis, insa acum orice e posibil, astfel ca, si daca esti bruneta si vrei sa adopti nuanta roz-blond-auriu, se gasesc solutii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului