Coafuri

#greseli uscare par #uscare par #par #greseli

3 greseli pe care si tu le faci cand iti usuci parul

Uscarea parului nu este o treaba atat de usoara precum pare. Multe dintre femei fac greseli uriase in procesul de uscare al parului. Cu siguranta si tu faci cel putin una de fiecare data cand te usuci. Iata ce trebuie sa eviti de acum in colo.

Nu elimini excesul de apa

Una dintre cele mai frecvente greseli este ca nu elimini excesul de apa din par, inainte de a-l usca cu feohnul. In acest fel, parul va fi expus pe o perioada mai indelungata aerului cald, ceea ce duce la deteriorarea rapida a acestuia. Sterge-te mai intai pe cap cu un prosop care sa absoarba apa in exces.

Pipteni parul cand este ud

De cate ori nu ti-ai pieptanat parul cand inca era ud? Trebuie sa stii ca parul este mult mai fragil cand este ud si se rupe rapid. Daca totusi vrei sa pipeteni parul inainte de a-l usca, aplica un balsam sau o masa de par si piaptana-te sub dus. Clateste-te apoi foarte bine. Parul ta va straluci si nu va mai avea nevoie de piptanare.

Aplici multe produse de ingrijire

Ulei pentru varfuri deteriorate, spuma si spray pentru luciu sunt doar cateva dintre produsele pe care le folosesti? Acestea se absorb rapid in par in timpul uscarii, ducand la deteriorarea mai rapida a acestuia.

Sursa foto: eidealonline.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului