Coafuri

# culori toamna #par vopsit

3 culori de toamna pentru parul tau

Ai parul vopsit? Atunci trebuie sa stii ca toamna vine cu culorile sale specifice, asa ca iti poti schimba lookul cu un efort minim. Nu trebuie sa-ti schimbi coafura, ci doar culoarea parului, in acord cu nuantele calde ale toamnei. Iata trei culori care se poarta toamna aceasta:

1. Castaniu 

Stii cat de calda este culoarea castanei. Asa ca adopta si tu un look la fel de placut renuntand la brunet sau alte tonuri inchise. Culoarea castanei, cu reflexii aramii chiar, este potrivita pentru multe tipuri de ten si se asorteaza perfect cu culoarea ochilor verzi sau caprui. 

2. Ciocolatiu - aramiu - roscat

Se potrivește foarte bine persoanelor cu un ten pistruiat. Este o nuanță în vogă şi în acest an si se potriveste cel mai bine ochilor căprui/verzi/albaștri, adica mai tuturor. Incearca sa-ti faci suvite subtile din toate aceste nuante si vei impresiona cu siguranta.

3. Blond - miere

Multe persoane nu vor sa renunte la blond in niciun anotimp. Cum este insa o culoare de vara, adopta un blond bej, blond saten, blond miere sau aramiu pentru a "indulci" putin culoarea soalara. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului